Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 25
Måndag 18/6
Dagens: Kyckling med basilikacrust serveras med tomatrisotto, kronärtskockor, oliver och riven parmesan.
98
Veckans sallad: Chicken Satay; glasnudelsallad med grönsaker, koriander och lime serveras med jordnötsdressing och grillad kyckling.
98
Veckans klassiker: Ångad sejfilé serveras med ljummen primörsallad, romsås, dill, gräslök och hackat ägg.
104
Veckans vego: Halloumiburgare; stekt halloumi med friterad grönkål, zucchini och stekt lök i briochebröd. Serveras med salsa på svarta bönor, pommes frites och vitlöksmajonnäs.
99
Alltid på Guldkant: Moules Frites 199 kr. Guldkants schnitzel 199 kr.

Tisdag 19/6
Dagens: Grönpepparbiff serveras med potatisgratäng, gröna bönor och persiljesmör.
98
Veckans sallad: Chicken Satay; glasnudelsallad med grönsaker, koriander och lime serveras med jordnötsdressing och grillad kyckling.
98
Veckans klassiker: Ångad sejfilé serveras med ljummen primörsallad, romsås, dill, gräslök och hackat ägg.
104
Veckans vego: Halloumiburgare; stekt halloumi med friterad grönkål, zucchini och stekt lök i briochebröd. Serveras med salsa på svarta bönor, pommes frites och vitlöksmajonnäs.
99
Alltid på Guldkant: Moules Frites 199 kr. Guldkants schnitzel 199 kr.

Onsdag 20/6
Dagens: Kålpudding på sommarkål serveras med färskpotatis, sötsur sirapssky och lingon.
98
Veckans sallad: Chicken Satay; glasnudelsallad med grönsaker, koriander och lime serveras med jordnötsdressing och grillad kyckling.
98
Veckans klassiker: Ångad sejfilé serveras med ljummen primörsallad, romsås, dill, gräslök och hackat ägg.
104
Veckans vego: Halloumiburgare; stekt halloumi med friterad grönkål, zucchini och stekt lök i briochebröd. Serveras med salsa på svarta bönor, pommes frites och vitlöksmajonnäs.
99
Alltid på Guldkant: Moules Frites 199 kr. Guldkants schnitzel 199 kr.

Torsdag 21/6
Dagens: Nattbakad fläskkarré serveras med grekisk sallad, ajvaryoghurt och rostad färskpotatis.
98
Veckans sallad: Chicken Satay; glasnudelsallad med grönsaker, koriander och lime serveras med jordnötsdressing och grillad kyckling.
98
Veckans klassiker: Ångad sejfilé serveras med ljummen primörsallad, romsås, dill, gräslök och hackat ägg.
104
Veckans vego: Halloumiburgare; stekt halloumi med friterad grönkål, zucchini och stekt lök i briochebröd. Serveras med salsa på svarta bönor, pommes frites och vitlöksmajonnäs.
99
Alltid på Guldkant: Moules Frites 199 kr. Guldkants schnitzel 199 kr.

Fredag 22/6
Stängt. Glad midsommar!

Lördag 23/6
Á la cartemeny, öppet från kl 11.30

Söndag 24/6
Á la cartemeny, öppet från kl 12

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-15
Middag
mån-tor 11.30-22.00 fre 11.30-01.00 Lör 11.30-01.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30 eller en god middag från vår kvällsmeny som dras igång redan kl 15. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fotöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli Guldkant" som finns på Storgatan 20 för goda ostar, delikatesser, våra egna såser, god mat och ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta