Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 34
Måndag 20/8
Stängt för lunch, vi öppnar kl 17, välkommen in då!

Tisdag 21/8
Dagens: Penne al salsiccia; pasta med salsiccia, lök, vitt vin och grädde. Serveras med riven grana padano och rucola samt ugnsbakad tomat.
98
Veckans klassiker: Inkokt lax med dillmajonnäs serveras med kokt delikatesspotatis och picklade sensommargrönsaker.
104
Veckans vego: Betor och getost; honungsmarinerade betor med rostad getost, yoghurtdressing, örtmarinerad quinoa och krispig grönsallad.
99
Veckans sallad: Thai beef salad; grillad tunnskivad biff i dressing på sesam och rostad lök. Serveras med glasnudlar, avokado, tomater, hackade jordnötter, böngroddar, chili, koriander och mynta samt limeyoghurt.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Onsdag 22/8
Dagens: Baconlidad köttfärslimpa med timjansstekt lök serveras med mörk steksky, stekt kulpotatis och krämig kålsallad med lingon.
98
Veckans klassiker: Inkokt lax med dillmajonnäs serveras med kokt delikatesspotatis och picklade sensommargrönsaker.
104
Veckans vego: Betor och getost; honungsmarinerade betor med rostad getost, yoghurtdressing, örtmarinerad quinoa och krispig grönsallad.
99
Veckans sallad: Thai beef salad; grillad tunnskivad biff i dressing på sesam och rostad lök. Serveras med glasnudlar, avokado, tomater, hackade jordnötter, böngroddar, chili, koriander och mynta samt limeyoghurt.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Torsdag 23/8
Dagens: Citronbakat kycklingbröst serveras med risotto, semitorkad tomat, olivolja, vitlökskrutonger och sallad på fänkål, bladspenat och rucola.
98
Veckans klassiker: Inkokt lax med dillmajonnäs serveras med kokt delikatesspotatis och picklade sensommargrönsaker.
104
Veckans vego: Betor och getost; honungsmarinerade betor med rostad getost, yoghurtdressing, örtmarinerad quinoa och krispig grönsallad.
99
Veckans sallad: Thai beef salad; grillad tunnskivad biff i dressing på sesam och rostad lök. Serveras med glasnudlar, avokado, tomater, hackade jordnötter, böngroddar, chili, koriander och mynta samt limeyoghurt.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Fredag 24/8
Dagens: Helstekt fläskfilé med choronsås serveras med friterad klyftpotatis och baconfrästa gröna bönor samt vår bearnaise smaksatt med Guldkantsketchup.
98
Veckans klassiker: Inkokt lax med dillmajonnäs serveras med kokt delikatesspotatis och picklade sensommargrönsaker.
104
Veckans vego: Betor och getost; honungsmarinerade betor med rostad getost, yoghurtdressing, örtmarinerad quinoa och krispig grönsallad.
99
Veckans sallad: Thai beef salad; grillad tunnskivad biff i dressing på sesam och rostad lök. Serveras med glasnudlar, avokado, tomater, hackade jordnötter, böngroddar, chili, koriander och mynta samt limeyoghurt.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Lördag 25/8
Á la cartemeny, öppet från kl 11.30, välkommen!

Söndag 26/8
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-15
Middag
mån-tor 11.30-22.00 fre 11.30-01.00 Lör 11.30-01.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30 eller en god middag från vår kvällsmeny som dras igång redan kl 15. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fotöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli Guldkant" som finns på Storgatan 20 för goda ostar, delikatesser, våra egna såser, god mat och ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta