Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 43
Måndag 22/10
Dagens: Örtmarinerad kycklingfilé serveras med rostad potatis, vitlökscrème och olivsallad.
98
Veckans klassiker: Torsk med ägg, dill och persilja serveras med kokt potatis och brynt smör samt ångade morötter.
104
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa med kallrökt lax, gräslök och färskost på rågbröd.
98
Veckans veggo: Svamprisotto krämig risotto med semitorkad tomat, oliver och vintersvamp. Toppas med grana padano, krutonger och färska örter.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Tisdag 23/10
Dagens: Nattstekt karré med ingefärsglace serveras med citronrostade rotfrukter och honungsyoghurt med timjan.
98
Veckans klassiker: Torsk med ägg, dill och persilja serveras med kokt potatis och brynt smör samt ångade morötter.
104
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa med kallrökt lax, gräslök och färskost på rågbröd.
98
Veckans veggo: Svamprisotto krämig risotto med semitorkad tomat, oliver och vintersvamp. Toppas med grana padano, krutonger och färska örter.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Onsdag 24/10
Dagens: Hemtrillade köttbullar med gräddsås våra saftiga köttbullar serveras med potatispuré, lingon, pressgurka med persilja.
98
Veckans klassiker: Torsk med ägg, dill och persilja serveras med kokt potatis och brynt smör samt ångade morötter.
104
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa med kallrökt lax, gräslök och färskost på rågbröd.
98
Veckans veggo: Svamprisotto krämig risotto med semitorkad tomat, oliver och vintersvamp. Toppas med grana padano, krutonger och färska örter.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Torsdag 25/10
Dagens: Bosses raggmunk; klassiska raggmunkar med stekt fläsk från Håkans glada utegrisar och rårörda lingon.
98
Veckans klassiker: Torsk med ägg, dill och persilja serveras med kokt potatis och brynt smör samt ångade morötter.
104
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa med kallrökt lax, gräslök och färskost på rågbröd.
98
Veckans veggo: Svamprisotto krämig risotto med semitorkad tomat, oliver och vintersvamp. Toppas med grana padano, krutonger och färska örter.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Fredag 26/10
Dagens: Chicken satay; sesammarinerat kycklingspett med jordnötssås och jasminris. Serveras med sötsyrlig kålsallad smaksatt med mango.
98
Veckans klassiker: Torsk med ägg, dill och persilja serveras med kokt potatis och brynt smör samt ångade morötter.
104
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa med kallrökt lax, gräslök och färskost på rågbröd.
98
Veckans veggo: Svamprisotto krämig risotto med semitorkad tomat, oliver och vintersvamp. Toppas med grana padano, krutonger och färska örter.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Lördag 27/10
Á la cartemeny, öppet från kl 13, välkommen!

Söndag 28/10
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tor 11.30-14, 17-22.00 fre 11.30-00.00 Lör 11.30-00.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14. Alternativt en god middag från vår kvällsmeny från kl 17. Fredag och lördag har vi öppet från kl 11.30-00. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fåtöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20 för härliga juicer, poké bowls, sallader och annan god mat, handla av våra egna såser eller bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta