Maria Petterssons blogg
Bor i Norge i fina staden som jag kärat ner mig i, Oslo! Jobbar som assistent på ett dagis och stortrivs. Bor i en fin liten källarlägenhet med min sambo! Ja, livet är ganska bra, pengar rullar in som det ska och har väldans fina vänner som alltid finns till hands ? Till er som tvekar på norge: TVEKA INTE! Bara kör! Intressen: Foto, dans, umgås med nära och kära, musik, och mode.
- den 3 mars 2012, kl 21:41

Lördagen är räddad!


När popcornskålen är framme framför Melodifestivalen (där de för övrigt inte röstar riktigt klokt!) så är lördagen räddad!

Jag sitter även med bilderna från Holmenkollen förra helgen i GIMP (redigeringsprogramm) och pillar lite. Så då kan det förhoppningsvis komma några sådana i morgon :)

Okej, om det inte vore för att Danny är med i finalen nästa lördag skulle jag nog inte se det... Ingen av mina favoriter gick vidare från andra chansen...
Men världen går inte under för det!

Ska kika lite på en film: Body of Lies med min favorit Leo DiCaprio nu. 

Vi hörs i morgon till Vasaloppet!
PUSSHär ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...
Maria Pettersson
Bor: I Västervik
Familj: Mamma, pappa och en storebror
Yrke: Studerar
Intressen: Vara med familj och vänner, musik, dansa, fotografering, shoppa, gå på WBIKs innebandymatcher
Motto: To make each day count

Kommentera gärna!
Våra bloggare vill gärna ha kommentarer. Så kommentera gärna när du läst ett inlägg, om du tycker att det är intressant. Kommentarerna på blogginläggen moderaras av redaktionen, precis som artikelkommentarer.

FRÅGAN

Vilket politiskt styre vill du ha i Västervik?

Fortsatt S+M
S+V+MP
Något annat