Maria Petterssons blogg
Bor i Norge i fina staden som jag kärat ner mig i, Oslo! Jobbar som assistent på ett dagis och stortrivs. Bor i en fin liten källarlägenhet med min sambo! Ja, livet är ganska bra, pengar rullar in som det ska och har väldans fina vänner som alltid finns till hands ? Till er som tvekar på norge: TVEKA INTE! Bara kör! Intressen: Foto, dans, umgås med nära och kära, musik, och mode.
- den 23 juni 2012, kl 23:04

Kreativitet

Åhh vad jag älskar att sitta och pyssla! Antingen om det är mina fotoalbum eller i photoshop. Vet inte riktigt vad som tagit åt mig men jag har laddat hem en massa penslar och sitter och gör collage för fullt! Visst, man sitter framför datorn en hel dag typ, men det gör inget. Jag är ju ändå kreativ!
Får varva med några avsnit av One tree Hill! 

Ska jag vara ärlig är det väl bäst att vila denna helgen för på semestern blir det väl ingen direkt "vila" på så sätt, med att hinna träffa familjen och kompisar och gå på Timbuktu osv.
Och idag är det tråkväder ute så jag bryr mig faktiskt inte.Lite peppad på semestern bara! Tråkigt att den måste spenderas utan mannen till större delen eftersom att han har valt att inte ta nån semester. Men men, that's life.

Nu ska jag fortsätta här, så får vi se om det blir fler kreativa underverk från mig i dag! HAHA
PUSS

PS: Publicerat på min andra blogg kl: 11:19 23 juni 2012Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...
Maria Pettersson
Bor: I Västervik
Familj: Mamma, pappa och en storebror
Yrke: Studerar
Intressen: Vara med familj och vänner, musik, dansa, fotografering, shoppa, gå på WBIKs innebandymatcher
Motto: To make each day count

Kommentera gärna!
Våra bloggare vill gärna ha kommentarer. Så kommentera gärna när du läst ett inlägg, om du tycker att det är intressant. Kommentarerna på blogginläggen moderaras av redaktionen, precis som artikelkommentarer.

FRÅGAN

Fiskar du?

Ja, jag är sportfiskare.
Ja, någon gång om året.
Nej, det var länge sedan.
Nej, inte alls.


Charter
LMS
Hotel