Maria Petterssons blogg
Bor i Norge i fina staden som jag kärat ner mig i, Oslo! Jobbar som assistent på ett dagis och stortrivs. Bor i en fin liten källarlägenhet med min sambo! Ja, livet är ganska bra, pengar rullar in som det ska och har väldans fina vänner som alltid finns till hands ? Till er som tvekar på norge: TVEKA INTE! Bara kör! Intressen: Foto, dans, umgås med nära och kära, musik, och mode.
- den 11 juli 2012, kl 23:34

De två vackraste kvinnorna i Hollywood!
Så där, nu har jag precis kommit hem från bion. Jag har varit oc hsett Snow white and the huntsman. Jag tyckte att den var sevärd, inte så att jag ramlade av biostolen, så bra var den inte, men det är absolut en biofilm med alla sina specialeffekter osv.
Och de har ju lätt lyckats hitta Hollywoods vackraste kvinnor att sätta i huvudrollerna!Charlize Theron och Kirsten Stewart! Mumma för allas ögon!

Filmen var som sagt bra, lite klyschig och lite för mycket av sagan inbakad i den. Det är ju en remake, men det hade varit kul med någon tvist eller något, så att det inte blev så förutsägbart!
För att då väga upp detta så slängde de in ögongodis åt Maria att titta på! 


Chris Hemsworth var ju inte fel att titta på på bioskärmen!

Jag tycker att ni ska ge den en chans. Vem vet, det kanske är en sån film som blir bättre nästa gång man tittar på den?

Nu ska jag försöka sova, läsa lite Läckberg först, sen släcka!
PUSS och god nattFil


Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...
Maria Pettersson
Bor: I Västervik
Familj: Mamma, pappa och en storebror
Yrke: Studerar
Intressen: Vara med familj och vänner, musik, dansa, fotografering, shoppa, gå på WBIKs innebandymatcher
Motto: To make each day count

Kommentera gärna!
Våra bloggare vill gärna ha kommentarer. Så kommentera gärna när du läst ett inlägg, om du tycker att det är intressant. Kommentarerna på blogginläggen moderaras av redaktionen, precis som artikelkommentarer.

FRÅGAN

Vad tror du blir effekten av valet?

Kaos och nyval
S+M+V regerar
Vad som helst kan hända
Samarbete över blockgränserna