• måndag 20 oktober 2014
Grästorp och lite militärtjänstgöring Lagkaptenen bloggar Lagkaptenen bloggar
Vädersponsor:

Michael blir schlagerexpert åt spelbolag

Spelbolaget Unibet har inlett ett samarbete med schlagerexperterna Michael Karlsson (från Västervik) och Patrik Norgren som driver bloggen Schlagerturnen.se.

”Micke & Patrik” blir Unibets ögon och öron på plats under hela Melodifestival-turnén.

Michael Karlsson och Patrik Norgren driver till vardags en videobutik tillsammans i Sollentuna, utanför Stockholm. Men sedan cirka tio år tillbaka har de under vinterns och vårens intensiva melodifestivalsveckor tagit ledigt från arbetet för att bevaka evenemanget på plats. De bor på artisthotellen i Melodifestivalstäderna och bloggar om sina upplevelser och åsikter på Schlagerturnen.se.

Även i år kommer de att rapportera från samtliga Melodifestivalstäder, nu som Unibets utsända schlagerkorrespondenter.

– Under några veckors tid går vi till hundra procent in för Melodifestivalen och våra liv blir till en schlager. Bokstavligen. Samarbetet med Unibet ser vi fram emot och vi kommer att bjuda våra följare på det senaste från musikfesten, frossa i årets artister och låtar och även tipsa om potentiella storskrällar, säger Michael Karlsson och Patrik Norgren.

 

Kultur och nöje

  • Nöje från TT
  • In-/utrikes
  • Lokalt

Gratis inträde på museum

Webb-Tv Den fria entrén på de statliga museerna återinförs.

Bild visar misstänkt farkost

Webb-Tv En bild tagen av en privatperson visar en av tre observationer som gjorts av misstänkta undervattensfarkoster i Stockholms skärgård.

Västervikspolitiker om valresultatet

Webb-Tv Västervikspolitikerna Tomas Kronståhl och Krister Örnfjäder (S) samt Malin Sjölander (M) kommenterar valresultatet under valnatten.