Först ut på andra kvällen av Hojrock är Skärblackas stolthet Kalle Baah, ett reggae-band. På bred östgötska får sångaren igång publiken. Hela publiken gungar i takt till musiken, det är en trevlig start på kvällen. Efter en bra konsert och några extranummer börjar bandet känna sig klara. Men publiken vill ha mer och Kalle Baah får inte gå hem. De spelar över tiden och lovar publiken en sista kort version av en låt. Det blir ingen kort låt, det blir en låt närmare sju minuter. Hojrock kanske borde byta koncept till Hojreggae, efter Kalle Baahs succé.

Efter Kalle Baah är det dags för John Lindberg Trio som spelar inne i Arenan. Ett dalaband som blandar rockabilly med modern rockmusik. Första kvällen var det inte så mycket folk som gick in till Arenan, nu är det fullproppat. Det går inte dansa framför scenen, de som vill dansa får göra det i hörnen. Dalabandet lyfter taket inne i Arenan.

Kvällens sista akt är Art Nation ute vid stora scenen. Bandet har flera nomineringar och priser och har på kort tid gått från att vara okända till stjärnor inom rockmusiken. Nu är de aktuella med ett nytt album. Det är mer publik än första dagen och det blir en bra stämning när bandet börjar spela. Sångaren Alexander Strandell har bra kontakt med publiken och pratar mellan varje låt. Bandet är riktigt trevliga och tackar alla i publiken som gör att de kan åka runt på turné. Art Nation avslutar den andra dagen av Hojrock med några extranummer, bland annat låten Ghost Town.

På lördag under sista kvällen av Hojrock får besökarna se Soul Company, The Refreshments och Jerry Williams.