Två gånger 30 minuter, i en blandning av Country-Softgrass-Blues i en mjuk lyssningsbar mix, en mix som vid första lyssningen är svår att ta på. Men efter några låtar där mellansnacket berättade mycket av uppkomsten till de olika låtarna började saker och ting klarna. Låtar som Send Your Love eller My Beautiful Child, som handlar om en vän som omkom i tsunamin eller om en dotter till en av bandmedlemmarna. Här fick i alla fall undertecknad en klarare bild av musiken och det är njutbart och avkopplande.

Originaluppsättningen i bandet är makarna Greiffe, Yvonne och Michael samt Leif Thörner, denna konsertkväll var Love Flowers förstärkt med basisten Mattias Johansson samt kompgitarristen Christian Sjösten. De gav den "tunna" skaran av åhörare en musikupplevelse som satte sina spår.

Förutom de två nämnda låtarna framfördes även, I Love You, Don’t Give Up, My Guardian Angel för att nämna några av dom.

Leif Thörner berättade att LoveFlowers har i dag 357 000 lyssningar eller klick på Internet.

- Vi får minst tre e-brev per dag från personer som lyssnat och gillar vår musik, mest från USA. Och det är rejäla brev på minst en A-4:a.

Någon ny skiva på gång?
- Jodå, en ny skiva är på G, vi har 20 låtar som är klara och av det ska vi plocka ut elva till nya skivan som kanske kommer inom ett år. Ilkka Ranta