KULTUR/NÖJE

Michael blir schlagerexpert åt spelbolag

Spelbolaget Unibet har inlett ett samarbete med schlagerexperterna Michael Karlsson (från Västervik) och Patrik Norgren som driver bloggen Schlagerturnen.se.

Michael Karlsson och Patrik Norgren blir schlagerexperter för spelbolaget Unibet.
Foto: Press
Laddar...

”Micke & Patrik” blir Unibets ögon och öron på plats under hela Melodifestival-turnén.

Michael Karlsson och Patrik Norgren driver till vardags en videobutik tillsammans i Sollentuna, utanför Stockholm. Men sedan cirka tio år tillbaka har de under vinterns och vårens intensiva melodifestivalsveckor tagit ledigt från arbetet för att bevaka evenemanget på plats. De bor på artisthotellen i Melodifestivalstäderna och bloggar om sina upplevelser och åsikter på Schlagerturnen.se.

Även i år kommer de att rapportera från samtliga Melodifestivalstäder, nu som Unibets utsända schlagerkorrespondenter.

– Under några veckors tid går vi till hundra procent in för Melodifestivalen och våra liv blir till en schlager. Bokstavligen. Samarbetet med Unibet ser vi fram emot och vi kommer att bjuda våra följare på det senaste från musikfesten, frossa i årets artister och låtar och även tipsa om potentiella storskrällar, säger Michael Karlsson och Patrik Norgren.

Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...
 
familjebokning


FRÅGAN

Vilket politiskt styre vill du ha i Västervik?

Fortsatt S+M
S+V+MP
Något annat

www.twitter.com/vtwebb
..

Senaste kommentaren

Inlägg av Anna Ståhlberg
Beslut om nyemission till Gotlandsbåten dröjerCharter
LMS
Hotel