Annonssamarbete med Swedol

Välkända yrkesbutiken etablerar sig i Västervik

Nu har Swedol öppnat dörrarna till sin nya butik i Västervik. ”Vi har satsat stort och öppnat en fullskalig butik som erbjuder hela vårt sortiment”, säger Martin Sagmar, butikschef.

Martin Sagmar, butikschef.

Martin Sagmar, butikschef.

Foto: Swedol

Native2024-04-17 15:14
Detta är ett annonssamarbete.

Butikskedjan Swedol har öppnat en ny butik i Västervik med en försäljningsyta på cirka 1000 kvadratmeter som är full med verktyg, arbetskläder och personliga skydd. De erbjuder även tjänster som klädtryck och pressning av hydraulslangar samt kättingmontering i sin toppmoderna maskinpark.

undefined
Butikskedjan Swedol har öppnat en ny butik i Västervik.

– Vi har länge varit intresserade av att öppna en butik i Västervik och det känns fantastiskt att äntligen få välkomna alla kunder. Vi inriktar oss främst mot företagskunder men privatkunder är också varmt välkomna, säger Martin Sagmar.

Under invigningen av butiken i mars blev kunderna bjudna på mat och kunde prova på olika aktiviteter, bland annat att bekanta sig med Västervik Speedway.

– Nu när vi är nya på orten känns det viktigt att bjuda in kunderna och visa vilka vi är, säger Martin.

Martin beskriver Swedol som en komplett och välsorterad yrkesbutik med högkvalitativa produkter.

– Vi är en stor spelare inom verktyg, kläder och skydd inom hela Sverige. Här i Västervik har vi även en avdelning för lantbruk och åkeri på plats i butiken. Dessutom fordonstillbehör, oljor, belysning och en utomhusdel med fokus på trädgård, säger Martin.

undefined
"Det är viktigt att alla kunder ska trivas hos oss och att kunna erbjuda det där lilla extra".

Alla kunder bjuds på gratis kaffe i butiken för att kunna ta en vilopaus under shoppingrundan. 

– Det är viktigt att alla kunder ska trivas hos oss och att kunna erbjuda det där lilla extra. Vi vill alltid vara lyhörda och lyssnar på feedback från kunder, säger Martin.

Specialiserade på företagskunder

Alla är välkomna till Swedol men butiken är från grunden specialiserad mot företagskunder. Majoriteten av kunderna kommer från bygg, industri, lantbruk och åkerier. 

– Swedol är en tvättäkta proffsbutik som vet hur viktigt det är med rätt produkter för att få bästa möjligt resultat. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa olika branscher att hitta rätt i det breda sortimentet. Om du har några funderingar hjälper vi gärna till med att svara på frågor, säger Martin Sagmar.

Vad är nästa steg framåt?

– Nu vill vi etablera oss ordentligt och få ut att vi finns här så att alla härliga kunder kan hitta till oss och vårt sortiment.

Om Swedol

Adress: Kolonivägen 13, 593 61 Västervik

Telefon: 0490-56 61 10

Hemsida: www.swedol.se/swedol-vastervik 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på VT.