Känner någon igen familjen på fotografiet?

Det här gamla fotografiet hittades i Kanada hos en släkting till Willy Johansson i Malmö. Nu hoppas han på att någon kan ge upplysningar om vem personerna kan vara.
Willy Johansson har släktforskat på sin farfar Herman Johansson som emigrerade till Kanada 1927. Kopplingarna han funnit till Västerviks kommun är att farfadern arbetade som fördräng under åren 1924 till 1927 hos Carl Johansson i Strömbo, Gladhammar. Herman Johansson avled i Kanada 1963.

 

I somras besökte Willy Johansson och hans hustru Kanada och lyckades få kontakt med en del äldre människor som känt hans farfar Herman. En person överlämnade foto och brev som sparats ifall det skulle komma någon anhörig för att besöka hans grav.

 

Fotot som Willy bifogar var taget hos fotograf Arvida Ljungqvist i Wästervik.

 

- Lite spännande är det allt att efter så många år hitta ett foto från en så avlägsen plats och som sannolikt betytt något extra för farfar eftersom han sparat fotografiet i så många år, skriver Willy Johansson.

 

Om någon läsare kan hjälpa till att lösa gåtan vem personerna är och i vilken relation de stod till Herman Johansson så är Willy Johansson mycket tacksam.