Linnéa Johansson
I Gamleby Missionskyrka har hållits begravningsgudstjänst för Linnéa Johansson, Gamleby.

Akten inleddes med att Joakim Persson, fiol och Bertil Persson, gitarr framförde "Lyckans land" arr av E. Kjellberg varefter församlingen tillsammans sjöng Psalm 301 "Hur ljuvligt det är att möta". Vivianne Hiltonsson och Carl Ludvig Eriksson sjöng så "Oändlig nåd" med text av A. Frostensson till David Jarvis pianoackompanjemang varpå pastor Anita Lehtonen höll griftetal med utgång från Ps.psalmen 84.

Efter bibelläsningen sjöng Vivianne Hiltonsson och Carl Ludvig Eriksson "Som en bro över mörka vatten" av P. Simon till David Jarvis ackompanjemang. Avskedet omramades av att församlingen sjöng psalm 750 "Nu när den evigt klara morgon gryr" och av att Örjan Mellblom på tvärflöjt spelade "Jag har hört om en stad" av L.Lithell till pianoackompanjemang av Kerstin Svensson. Akten inne i kyrkan avslutades med att de församlade gemensamt sjöng Psalm 297 "Härlig är jorden" till vilken kistan bars ut till den väntande bilen för vidare transport till kyrkogården. Vid graven sjöngs psalm 248 "Tryggare kan ingen vara".

Blommor märktes från vännerna i Gamleby Missionsförsamling och vännerna på Hand i Hand. För att ytterligare hedra minnet utav Linnéa Johansson har gåvor skänkts till Gamleby Missionsförsamling, Läkare utan gränser, Cancerfonden, Diakonia och andra välgörenhetsorganisationer.