sport

Flera finalplatser i luftgevärs-DM

I Smålandsmästerskapet på luftgevär som avgjordes i Vimmerby blev det flera framskjutna placeringar för de lokala skyttarna med flera finalplaceringar.

I mästerskapet för veteraner sittande kom Jan Gustavsson, Västervik, tvåa efter 396 poäng i grundomgången och 103,0 poäng i finalen, sammanlagt 499,0 poäng. Lars-Ivar Falk, Gunnebo, slutade på sjunde plats. Segrade gjorde Sören Henrysson, Värnamo, på 501,1 poäng.

I ungdomsmästerskapet slutade Vilma Jönsson, Gunnebo, trea efter 397 poäng. I grundomgången blev Vilma femma, men med 105,8 poäng var Vilma bäst av alla i finalen och det gjorde att hon avancerade till bronsplatsen med sammanlagt 502,8 poäng.

Sjua blev Nicolas Khudeth-Roth, Gunnebo, och åtta blev Linnèa Khundet-Rott, Gunnebo, nia kom Henry Tångered, Gamleby, och tia blev Linus Hammerman, Gamleby. Vinnare blev Martin Gardstig, Ålem, som fick ihop 504,6 poäng.

I mästerskapet seniorer stående tog Jonathan Karlsson, Gamleby, brons efter 379 poäng i grunden och en fjärde plats. I finalen var Jonathan bäst med 100,2 poäng och avancerade till brons plats och med slutpoängen 479,2 poäng.

Vann gjorde Mikael Hermansson, Läckeby, med 481,4 poäng.

Här ska kommentarerna till forumet komma in via ajax, fungerar inte detta så har du en gammal webbläsare eller fel inställningar. läs mer här...
 
Tipsa oss på sporten!
Mejla till vt.sport@vt.se
eller ring 0490 - 666 30

Matchen direkt 
Speedway och ishockey
.

Sporten provar på - läs alla artiklar här!

Sportkrönikan

Senaste kommentaren

Inlägg av Anna Ståhlberg
Beslut om nyemission till Gotlandsbåten dröjerCharter
LMS
Hotel
 

BILDSPEL: SWEDISH FLOORBALL OPEN

Swedish Floorball Open 2014.

Klicka på bilden för att komma till bildspelet.

Flödet kommer att uppdateras löpande.

Matchen direkt 
Speedway och ishockey
.


Matchen direkt 
Speedway och ishockey
.