Logga in
Best Western plus Västervik Stadshotell
Veckans Lunchmeny Vecka 50
Måndag 9/12
Vi bjuder pådessert till alla lunchgäster hela vecka.
109
1. Helgrillad entrecôte med béarnaisesås och rostad potatis. 2. Rådjursmedaljong och viltfärslimpa med svart trumpetsvamp och citronrisotto.
3. Ugnsbakad laxfilé med hollandaise, ratatouille och dillslungad kulpotatis. 4. Pannbiff på nötfärs med picklad rödlök, stekt lök, gräddsås och saltgurka.
5. Gnocchi di patate med stekt brysselkål och rostad pancetta, salvia och mandel. 6. Spagetti funghi trifolati med skogssvamp och persilja.
7. Svampfylld ravioli med parmesan, grädde, smör och olivolja. 8. Ostfylld tortelloni med gräddkokt bacon och parmesan. 9. Caesarsallad med kräftor och räkor.

Tisdag 10/12
Vi bjuder pådessert till alla lunchgäster hela vecka.
109
1. Helgrillad entrecôte med béarnaisesås och rostad potatis. 2. Rådjursmedaljong och viltfärslimpa med svart trumpetsvamp och citronrisotto.
3. Ugnsbakad laxfilé med hollandaise, ratatouille och dillslungad kulpotatis. 4. Pannbiff på nötfärs med picklad rödlök, stekt lök, gräddsås och saltgurka.
5. Gnocchi di patate med stekt brysselkål och rostad pancetta, salvia och mandel. 6. Spagetti funghi trifolati med skogssvamp och persilja.
7. Svampfylld ravioli med parmesan, grädde, smör och olivolja. 8. Ostfylld tortelloni med gräddkokt bacon och parmesan. 9. Caesarsallad med kräftor och räkor.

Onsdag 11/12
Vi bjuder pådessert till alla lunchgäster hela vecka.
109
1. Helgrillad entrecôte med béarnaisesås och rostad potatis. 2. Rådjursmedaljong och viltfärslimpa med svart trumpetsvamp och citronrisotto.
3. Ugnsbakad laxfilé med hollandaise, ratatouille och dillslungad kulpotatis. 4. Pannbiff på nötfärs med picklad rödlök, stekt lök, gräddsås och saltgurka.
5. Gnocchi di patate med stekt brysselkål och rostad pancetta, salvia och mandel. 6. Spagetti funghi trifolati med skogssvamp och persilja.
7. Svampfylld ravioli med parmesan, grädde, smör och olivolja. 8. Ostfylld tortelloni med gräddkokt bacon och parmesan. 9. Caesarsallad med kräftor och räkor.

Torsdag 12/12
Vi bjuder pådessert till alla lunchgäster hela vecka.
109
1. Helgrillad entrecôte med béarnaisesås och rostad potatis. 2. Rådjursmedaljong och viltfärslimpa med svart trumpetsvamp och citronrisotto.
3. Ugnsbakad laxfilé med hollandaise, ratatouille och dillslungad kulpotatis. 4. Pannbiff på nötfärs med picklad rödlök, stekt lök, gräddsås och saltgurka.
5. Gnocchi di patate med stekt brysselkål och rostad pancetta, salvia och mandel. 6. Spagetti funghi trifolati med skogssvamp och persilja.
7. Svampfylld ravioli med parmesan, grädde, smör och olivolja. 8. Ostfylld tortelloni med gräddkokt bacon och parmesan. 9. Caesarsallad med kräftor och räkor.

Fredag 13/12
Vi bjuder pådessert till alla lunchgäster hela vecka.
109
1. Helgrillad entrecôte med béarnaisesås och rostad potatis. 2. Rådjursmedaljong och viltfärslimpa med svart trumpetsvamp och citronrisotto.
3. Ugnsbakad laxfilé med hollandaise, ratatouille och dillslungad kulpotatis. 4. Pannbiff på nötfärs med picklad rödlök, stekt lök, gräddsås och saltgurka.
5. Gnocchi di patate med stekt brysselkål och rostad pancetta, salvia och mandel. 6. Spagetti funghi trifolati med skogssvamp och persilja.
7. Svampfylld ravioli med parmesan, grädde, smör och olivolja. 8. Ostfylld tortelloni med gräddkokt bacon och parmesan. 9. Caesarsallad med kräftor och räkor.

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Storgatan 3
593 30 Västervik
Telefon
0490-82 000
Lunch
11.30-14.00
Middag
Om restaurangen
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Soppa
Karta