Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 50
Måndag 10/12
Dagens: Fusili al limone e salmone; pasta med rökt lax och rostade grönsaker i citronsås. Toppas med rucola och hyvlad grana padano.
98
Veckans klassiker: Nattbakad högrev med rostad paprika och kummin serveras med rostade rotfrukter, creme fraiche och getost.
104
Veckans soppa: Thailändsk fisk- och skaldjurssoppa med smak av grön curry, kokosmjölk och limeblad. Toppas med räkor och serveras med vårrulle.
98
Veckans veggo: Örtkryddad bönbiff serveras med ratatouille, pilaffris och aioli.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Tisdag 11/12
Dagens: Fläskfilé med grönpepparsås serveras med råstekt strimlad purjolökspotatis, gröna bönor och grilltomat.
98
Veckans klassiker: Nattbakad högrev med rostad paprika och kummin serveras med rostade rotfrukter, creme fraiche och getost.
104
Veckans soppa: Thailändsk fisk- och skaldjurssoppa med smak av grön curry, kokosmjölk och limeblad. Toppas med räkor och serveras med vårrulle.
98
Veckans veggo: Örtkryddad bönbiff serveras med ratatouille, pilaffris och aioli.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Onsdag 12/12
Dagens: BBQbrisket med tortilla kryddig oxbringa med lök och paprika, rostad sötpotatis och salsa diablo.
98
Veckans klassiker: Nattbakad högrev med rostad paprika och kummin serveras med rostade rotfrukter, creme fraiche och getost.
104
Veckans soppa: Thailändsk fisk- och skaldjurssoppa med smak av grön curry, kokosmjölk och limeblad. Toppas med räkor och serveras med vårrulle.
98
Veckans veggo: Örtkryddad bönbiff serveras med ratatouille, pilaffris och aioli.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Torsdag 13/12
Dagens: Ugnsbakad sejfilé serveras med lökfräst kapris och rödbeta samt potatispuré, citron och brynt smör.
98
Veckans klassiker: Nattbakad högrev med rostad paprika och kummin serveras med rostade rotfrukter, creme fraiche och getost.
104
Veckans soppa: Thailändsk fisk- och skaldjurssoppa med smak av grön curry, kokosmjölk och limeblad. Toppas med räkor och serveras med vårrulle.
98
Veckans veggo: Örtkryddad bönbiff serveras med ratatouille, pilaffris och aioli.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Fredag 14/12
Dagens: Club Sandwich; kryddig kyckling med bacon, majonnäs, sallad och tomat serveras på surdegsbröd tillsammans med lökrostad potatis.
98
Veckans klassiker: Nattbakad högrev med rostad paprika och kummin serveras med rostade rotfrukter, creme fraiche och getost.
104
Veckans soppa: Thailändsk fisk- och skaldjurssoppa med smak av grön curry, kokosmjölk och limeblad. Toppas med räkor och serveras med vårrulle.
98
Veckans veggo: Örtkryddad bönbiff serveras med ratatouille, pilaffris och aioli.
99
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Lördag 15/12
Á la cartemeny, öppet från kl 13, välkommen!

Söndag 16/12
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tor 11.30-14, 17-22.00 fre 11.30-00.00 Lör 11.30-00.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14. Alternativt en god middag från vår kvällsmeny från kl 17. Fredag och lördag har vi öppet från kl 11.30-00. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fåtöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20 för härliga juicer, poké bowls, sallader och annan god mat, handla av våra egna såser eller bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta