Logga in
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 3
Måndag 13/1
Dagens: Wallenbergare med potatispuré lökfrästa ärtor och rårörda lingon. Make it veggo: Ärt- och kålrotsbiff
104
Veckans Klassiker: Västervikaren; helstekt fläskfile med rostad potatis ratatouille och bearnaisesås
104
Veckans Gröna: Krämig risotto med stekt svamp, parmesan och rostade medelhavsgrönsaker
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Tisdag 14/1
Dagens: Chicken tikka masala; grillad kycklinglårfilé i sås smaksatt med ingefära, garam masala och vitlök. Serveras med basmatiris, raita och naanbröd. Make it veggo: Quornfilé
104
Veckans Klassiker: Västervikaren; helstekt fläskfile med rostad potatis ratatouille och bearnaisesås
104
Veckans Gröna: Krämig risotto med stekt svamp, parmesan och rostade medelhavsgrönsaker
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Onsdag 15/1
Dagens: Boeuf bourguignon; nattbakad högrev med potatispuré bakta champinjoner och bacon. Make it veggo: Vegetarisk gryta
104
Veckans Klassiker: Västervikaren; helstekt fläskfile med rostad potatis ratatouille och bearnaisesås
104
Veckans Gröna: Krämig risotto med stekt svamp, parmesan och rostade medelhavsgrönsaker
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Torsdag 16/1
Dagens: Ugnsbakad lax med varm potatissallad och hollandaisesås. Make it veggo: Ugnsomelett
104
Veckans Klassiker: Västervikaren; helstekt fläskfile med rostad potatis ratatouille och bearnaisesås
104
Veckans Gröna: Krämig risotto med stekt svamp, parmesan och rostade medelhavsgrönsaker
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Fredag 17/1
Dagens: Skomakarlåda; helstekt ryggbiff med potatispuré, bacon, purjolök och mörksky. Make it veggo: Helrostad blomkål
104
Veckans Klassiker: Västervikaren; helstekt fläskfile med rostad potatis ratatouille och bearnaisesås
104
Veckans Gröna: Krämig risotto med stekt svamp, parmesan och rostade medelhavsgrönsaker
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
mån-tors 11.30-14, fre 11.30-15, lör 12-15
Middag
mån-tors 11.30-14 + 17-22.00 fre 11.30-00 lör 12-00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch kl 11.30-14 mån-tors och fre kl 11.30-15. Brunch lördagar kl 12-15.
I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår nya sushibar på "Deli sushi & bowls" som finns på Storgatan 20. Där finns förutom härlig sushi i stora lass även sallader, toast, kulglass mm alternativt möjligheten att bara sippa på ett glas vin, öl eller kaffe. Våra egenproducerade såser passar perfekt som "gå-bort-present".

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta