Logga in
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 15
Måndag 6/4
Dagens : Fläsksida “Bourguignon” serveras med champinjoner, smålök och bacon samt krutonger och potatispuré Make it veggo: Grönärtsbiff
104
Veckans Klassiker : Ugnsbakad lax med hollandaise och räkor serveras med kokt potatis, ångad broccoli och bladspenat Make it veggo: Bakad rotselleri
104
Veckans Around the World : Vietnamesisk nudelsallad med crispy chicken glasnudelsallad med grönsaker smaksatt med fish sauce, lime, chili, koriander och mynta. Serveras med sesammajo med hackade jordnötter och friterad kyckling.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Tisdag 7/4
Dagens : Helstekt fläskfilé med bearnaise med bakade tomater, lökmarmelad och pommes frites. Make it veggo: Kryddig bönbiff
104
Veckans Klassiker : Ugnsbakad lax med hollandaise och räkor serveras med kokt potatis, ångad broccoli och bladspenat Make it veggo: Bakad rotselleri
104
Veckans Around the World : Vietnamesisk nudelsallad med crispy chicken glasnudelsallad med grönsaker smaksatt med fish sauce, lime, chili, koriander och mynta. Serveras med sesammajo med hackade jordnötter och friterad kyckling.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Onsdag 8/4
Dagens : Bosses raggmunk serveras med stekt sidfläsk och rårörda lingon. Make it veggo: friterad grönkål
104
Veckans Klassiker : Ugnsbakad lax med hollandaise och räkor serveras med kokt potatis, ångad broccoli och bladspenat Make it veggo: Bakad rotselleri
104
Veckans Around the World : Vietnamesisk nudelsallad med crispy chicken glasnudelsallad med grönsaker smaksatt med fish sauce, lime, chili, koriander och mynta. Serveras med sesammajo med hackade jordnötter och friterad kyckling.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Torsdag 9/4
Dagens : Torsdag Guldkantsburgare högrevsburgare i brioche med pommes och massor av goda tillbehör Make it veggo: veggoburgare
104
Veckans Klassiker : Ugnsbakad lax med hollandaise och räkor serveras med kokt potatis, ångad broccoli och bladspenat Make it veggo: Bakad rotselleri
104
Veckans Around the World : Vietnamesisk nudelsallad med crispy chicken glasnudelsallad med grönsaker smaksatt med fish sauce, lime, chili, koriander och mynta. Serveras med sesammajo med hackade jordnötter och friterad kyckling.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Fredag 10/4
HELG LUNCH

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
mån-tors 11.30-14, fre 11.30-15, lör 12-15
Middag
mån-tis 11.30-14, ons-tors 11.30-14 + 17-22.00 fre 11.30-00 lör 12-00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch kl 11.30-14 mån-tors och fre kl 11.30-15. Lördagar kl 12-15.
I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår nya sushibar på "Deli sushi & bowls" som finns på Storgatan 20. Där finns förutom härlig sushi i stora lass även sallader, toast, kulglass mm alternativt möjligheten att bara sippa på ett glas vin, öl eller kaffe. Våra egenproducerade såser passar perfekt som "gå-bort-present".

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta