Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 8
Måndag 18/2
Dagens: Biff a la Lindström smaksatt med rödbetor och kapris. Serveras med skånsk potatis, saltgurka och mörk sky. Make it veggo: byt till ödbetsbiff.
104
Fisk: Guldkant fiskgryta med torsk, sej, musslor, fänkål, tomat. Serveras med aioli och toppas med räkor.
104
Veggo: Lasagna verdura; vegetarisk lasagne med röda linser och italienska grönsaker. Toppas med tomatsås och färskost.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Tisdag 19/2
Dagens: Texas chuck roll chili; gryta på högrev smaksatt med chipotlechili, serveras med rostad majssalsa och nachos. Make it veggo: byt till veggie chili.
104
Fisk: Guldkant fiskgryta med torsk, sej, musslor, fänkål, tomat. Serveras med aioli och toppas med räkor.
104
Veggo: Lasagna verdura; vegetarisk lasagne med röda linser och italienska grönsaker. Toppas med tomatsås och färskost.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Onsdag 20/2
Dagens: Yakitori; stekt kycklingfilé med soya- och sesammarinad serveras med inlagda grönsaker och gari. Serveras med japanskt ris. Make it veggo: byt till japansk omelett.
104
Fisk: Guldkant fiskgryta med torsk, sej, musslor, fänkål, tomat. Serveras med aioli och toppas med räkor.
104
Veggo: Lasagna verdura; vegetarisk lasagne med röda linser och italienska grönsaker. Toppas med tomatsås och färskost.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Torsdag 21/2
Dagens: Italiensk kalvstek med dragon, citron och gräddsky. Serveras med örtpotatis och persiljemorötter. Make it veggo: byt tiill helstekt blomkål.
104
Fisk: Guldkant fiskgryta med torsk, sej, musslor, fänkål, tomat. Serveras med aioli och toppas med räkor.
104
Veggo: Lasagna verdura; vegetarisk lasagne med röda linser och italienska grönsaker. Toppas med tomatsås och färskost.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Fredag 22/2
Dagens: Helstekt kotlettrad med bearnaise serveras med råstekt potatis, bakad tomat och lök. Make it veggo: byt till bönbiff.
104
Fisk: Guldkant fiskgryta med torsk, sej, musslor, fänkål, tomat. Serveras med aioli och toppas med räkor.
104
Veggo: Lasagna verdura; vegetarisk lasagne med röda linser och italienska grönsaker. Toppas med tomatsås och färskost.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Lördag 23/2
Á la cartemeny, öppet från kl 13, välkommen!

Söndag 24/2
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tor 11.30-14, 17-22.00 fre 11.30-00.00 Lör 11.30-00.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14. Alternativt en god middag från vår kvällsmeny från kl 17. Fredag och lördag har vi öppet från kl 11.30-00. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fåtöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20 för härliga juicer, poké bowls, sallader och annan god mat, handla av våra egna såser eller bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta