Logga in
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 46
Måndag 11/11
Dagens: Italienska pannbiffar Serveras med rostad potatis och medelhavsgrönsaker, tomat och basilikasås Make it vego: Vegetarisk schnitzel
104
Veckans klassiker: Krispig Fläsksida Serveras med stuvad höstkål, timjanrostad potatis, mörk sky och friterad grönkål
104
Veckans soppa: Svampsoppa Serveras med smörstekt kål och en getosttoast
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Tisdag 12/11
Dagens: Korean bbq chicken Serveras med sötpotatis pommes, sesammarinerade böngroddar och kimchimajo Make it vego: Caribbean bönbiff
104
Veckans klassiker: Krispig Fläsksida Serveras med stuvad höstkål, timjanrostad potatis, mörk sky och friterad grönkål
104
Veckans soppa: Svampsoppa Serveras med smörstekt kål och en getosttoast
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Onsdag 13/11
Dagens: Nattbakad fläskkarre timjan och rosmarin Serveras med råstekt potatis och senapssky make it veggo: Nattbakad rotselleri
104
Veckans klassiker: Krispig Fläsksida Serveras med stuvad höstkål, timjanrostad potatis, mörk sky och friterad grönkål
104
Veckans soppa: Svampsoppa Serveras med smörstekt kål och en getosttoast
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Torsdag 14/11
Dagens: Vitvinsbakad sej Serveras med potatisstomp, sparris, bacon och vitvinsås Make it vego: Confiterad fänkål
104
Veckans klassiker: Krispig Fläsksida Serveras med stuvad höstkål, timjanrostad potatis, mörk sky och friterad grönkål
104
Veckans soppa: Svampsoppa Serveras med smörstekt kål och en getosttoast
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Fredag 15/11
Dagens: Fredagsburgare Högrevsburgare med briochebröd serveras med goda tillbehör på buffén Make it vego: Vegetarisk Burgare
104
Veckans klassiker: Krispig Fläsksida Serveras med stuvad höstkål, timjanrostad potatis, mörk sky och friterad grönkål
104
Veckans soppa: Svampsoppa Serveras med smörstekt kål och en getosttoast
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Lördag 16/11
Brunchservering kl 12-15! Därefter á la carte.

Söndag 17/11
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tors 11.30-14 + 17-23.00 fre 11.30-01 lör 12-01
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14 mån-tors, fre kl 11.30-15 och brunch lördag 12-15, direkt därefter drar vi igång vår á la carte. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår nya glassbar på "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20. Där finns förutom glass i stora lass även härliga juicer, sallader, våra egna såser och möjligheten att bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta