Logga in
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 38
Måndag 16/9
Dagens: Fläskfilé med pepparsås serveras med rostad potatis, gröna bönor och semitorkad tomat. Make it veggo: Rostad aubergine
104
Veckans klassiker: Wallenbergare serveras med lökfrästa ärter, potatispuré och rårörda lingon. Make it veggo: Grön ärtbiff med kålrot
104
Veckans salad bowl: Caesar; romansallad i en dressing med parmesan och vitlök toppas med krutonger, grillad kyckling och baconmix.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Tisdag 17/9
Dagens: Dillkött; kalv i dillsås med kokt potatis och morötter. Make it veggo: Kikärtsgryta med dill
104
Veckans klassiker: Wallenbergare serveras med lökfrästa ärter, potatispuré och rårörda lingon. Make it veggo: Grön ärtbiff med kålrot
104
Veckans salad bowl: Caesar; romansallad i en dressing med parmesan och vitlök toppas med krutonger, grillad kyckling och baconmix.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Onsdag 18/9
Dagens: Chicken Paneng; röd kycklingcurry med kokosmjölk, limeblad och stekta grönsaker. Serveras med jasminris. Make it veggo: Vegetarisk curry
104
Veckans klassiker: Wallenbergare serveras med lökfrästa ärter, potatispuré och rårörda lingon. Make it veggo: Grön ärtbiff med kålrot
104
Veckans salad bowl: Caesar; romansallad i en dressing med parmesan och vitlök toppas med krutonger, grillad kyckling och baconmix.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Torsdag 19/9
Dagens: Senapsstekt strömmingsfilé med smak av vår egen starksenap serveras med picklad rödlök, dillcrème och potatispuré. Make it veggo: Vegoschnitzel
104
Veckans klassiker: Wallenbergare serveras med lökfrästa ärter, potatispuré och rårörda lingon. Make it veggo: Grön ärtbiff med kålrot
104
Veckans salad bowl: Caesar; romansallad i en dressing med parmesan och vitlök toppas med krutonger, grillad kyckling och baconmix.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Fredag 20/9
Dagens: Fredagsburgare; högrevsburgare med briochebröd serveras med massor av goda tillbehör på buffé.
104
Veckans klassiker: Wallenbergare serveras med lökfrästa ärter, potatispuré och rårörda lingon. Make it veggo: Grön ärtbiff med kålrot
104
Veckans salad bowl: Caesar; romansallad i en dressing med parmesan och vitlök toppas med krutonger, grillad kyckling och baconmix.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Lördag 21/9
Brunchservering kl 12-15! Därefter á la carte.

Söndag 22/9
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tors 11.30-14 + 17-23.00 fre 11.30-01 lör 12-01
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14 mån-tors, fre kl 11.30-15 och brunch lördag 12-15, direkt därefter drar vi igång vår á la carte. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår nya glassbar på "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20. Där finns förutom glass i stora lass även härliga juicer, sallader, våra egna såser och möjligheten att bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta