Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 17
Måndag 22/4
Stängt
´

Tisdag 23/4
Dagens: Kogi taco; pulled pork med koreansk BBQsås, syrlig kålsallad och chilipicklad gurka serveras i tortillabröd. Make it veggo: Pulled oumph
104
Veckans klassiker: Ugnsbakad lax med hollandaisesås ångkokt broccoli, bakat gårdsägg och dill. Serveras med fänkålskryddad delikatesspotatis.
104
Veckans salad bowl: Rostade betor och getost; sallad på örtmarinerad bulgur och grönkål serveras med bakade tomater och lök samt örtdressing.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Onsdag 24/4
Dagens: Slottsstek med gräddsås, pressgurka och gelé, serveras med herrgårdsgrönsaker. Make it veggo: Helbakad rotselleri
104
Veckans klassiker: Ugnsbakad lax med hollandaisesås ångkokt broccoli, bakat gårdsägg och dill. Serveras med fänkålskryddad delikatesspotatis.
104
Veckans salad bowl: Rostade betor och getost; sallad på örtmarinerad bulgur och grönkål serveras med bakade tomater och lök samt örtdressing.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Torsdag 25/4
Dagens: Hot fried chicken; krispig friterad kyckling serveras med sweet chilisås och jasminris och en syrlig sallad på kål, mango, jordnötter och ingefära. Make it veggo: Blomkålsnuggets
104
Veckans klassiker: Ugnsbakad lax med hollandaisesås ångkokt broccoli, bakat gårdsägg och dill. Serveras med fänkålskryddad delikatesspotatis.
104
Veckans salad bowl: Rostade betor och getost; sallad på örtmarinerad bulgur och grönkål serveras med bakade tomater och lök samt örtdressing.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Fredag 26/4
Dagens: Guldkantsburgare; högrevsburgare med briochebröd och ost. Serveras med vår egen hamburgerdressing, rödlök, coleslaw samt pommes frites. Make it veggo: Vegoburgare
104
Veckans klassiker: Ugnsbakad lax med hollandaisesås ångkokt broccoli, bakat gårdsägg och dill. Serveras med fänkålskryddad delikatesspotatis.
104
Veckans salad bowl: Rostade betor och getost; sallad på örtmarinerad bulgur och grönkål serveras med bakade tomater och lök samt örtdressing.
104
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199

Lördag 27/4
Brunchservering kl 11.30-15! Därefter á la carte.

Söndag 28/4
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tor 11.30-14, 17-22.00 fre 11.30-00.00 Lör 11.30-00.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14. Alternativt en god middag från vår kvällsmeny från kl 17. Fredag och lördag har vi öppet från kl 11.30-00. Brunch lördagar kl 11.30-15. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fåtöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20 för härliga juicer, poké bowls, sallader och annan god mat, handla av våra egna såser eller bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta