Logga in
Logga ut
Guldkant
Veckans Lunchmeny Vecka 46
Måndag 12/11
Dagens: Pannbiff med sockerstekt lök serveras med rostade palsternackor, kokt potatis, lingon och mörk sky.
98
Veckans klassiker: Fänkålsgravad lax med dillstuvad potatis, snabbpicklade grönsaker och hovmästarsås toppas med potatiskrisp.
104
Veckans veggo: Saltbakade betor; ljummen sallad på matvete och gröna blad serveras med granatäpple, valnötter och vispad chevrécreme.
99
Veckans soppa: Skaldjurssoppa med rostade medelhavsgrönsaker. Serveras med rökta räkor och aioli.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Tisdag 13/11
Dagens: Nattstekt fläskkarré serveras med gräddstuvad höstkål, rostad potatis och vitlöksfrästa champinjoner.
98
Veckans klassiker: Fänkålsgravad lax med dillstuvad potatis, snabbpicklade grönsaker och hovmästarsås toppas med potatiskrisp.
104
Veckans veggo: Saltbakade betor; ljummen sallad på matvete och gröna blad serveras med granatäpple, valnötter och vispad chevrécreme.
99
Veckans soppa: Skaldjurssoppa med rostade medelhavsgrönsaker. Serveras med rökta räkor och aioli.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Onsdag 14/11
Dagens: Chicken fajita; kryddig kycklingfilé med stekt paprika och lök serveras i tortillabröd med avocadodressing, chilimajssalsa och riven ost.
98
Veckans klassiker: Fänkålsgravad lax med dillstuvad potatis, snabbpicklade grönsaker och hovmästarsås toppas med potatiskrisp.
104
Veckans veggo: Saltbakade betor; ljummen sallad på matvete och gröna blad serveras med granatäpple, valnötter och vispad chevrécreme.
99
Veckans soppa: Skaldjurssoppa med rostade medelhavsgrönsaker. Serveras med rökta räkor och aioli.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Torsdag 15/11
Dagens: Pasta azul penne med blåmögelostsås, bacon och flsäkfilé. Toppas med rucola och paprika.
98
Veckans klassiker: Fänkålsgravad lax med dillstuvad potatis, snabbpicklade grönsaker och hovmästarsås toppas med potatiskrisp.
104
Veckans veggo: Saltbakade betor; ljummen sallad på matvete och gröna blad serveras med granatäpple, valnötter och vispad chevrécreme.
99
Veckans soppa: Skaldjurssoppa med rostade medelhavsgrönsaker. Serveras med rökta räkor och aioli.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Fredag 16/11
Dagens: Guldkantsburgare; högrevsburgare med briochebröd och ost. Serveras med vår egen hamburgerdressing, rödlök, coleslaw samt pommes frites.
98
Veckans klassiker: Fänkålsgravad lax med dillstuvad potatis, snabbpicklade grönsaker och hovmästarsås toppas med potatiskrisp.
104
Veckans veggo: Saltbakade betor; ljummen sallad på matvete och gröna blad serveras med granatäpple, valnötter och vispad chevrécreme.
99
Veckans soppa: Skaldjurssoppa med rostade medelhavsgrönsaker. Serveras med rökta räkor och aioli.
98
Guldkants schnitzel 199kr. Moules Frites 199kr.

Lördag 17/11
Á la cartemeny, öppet från kl 13, välkommen!

Söndag 18/11
Stängt

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Grönsakstorget 6
59333 Västervik
Telefon
0490-21600
Lunch
måndag-fredag 11.30-14
Middag
mån-tor 11.30-14, 17-22.00 fre 11.30-00.00 Lör 11.30-00.00
Om restaurangen
GULDKANT är en restaurang och bar. Här äter du lunch från kl 11.30-14. Alternativt en god middag från vår kvällsmeny från kl 17. Fredag och lördag har vi öppet från kl 11.30-00. I vår bar möter du upp dina vänner för något gott att dricka eller njuter av en krämig latte bland sköna soffor och fåtöljer. Vi hjälper dig gärna med mat för avhämtning eller catering, ladda hem cateringmenyn via vår hemsida eller kom förbi och plocka med dig en.
Besök även vår "Deli bowls & juices" som finns på Storgatan 20 för härliga juicer, poké bowls, sallader och annan god mat, handla av våra egna såser eller bara sippa på ett glas vin eller öl.

Varmt välkommen!
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Karta