Läste Jacob Styrenius artikel om en södra infart. Jag tycker att det var arrogant skrivet. Nästan hånfullt mot räddningschefen.

Det där med ”stäng dörrar och fönster”, är inte Västerviks påhitt. Det använder ALLA räddningstjänster vid behov. Minns bränderna i somras...

Sedan skriver Jakob Styrenius om räddningschefens MILJARDER. Helt galet. Räddningschefen har inga miljarder att bolla med.

Alla vet att Tomas Kronståhls skötebarn, hans eftermäle, ska bli den södra infarten. Jag går inte med på det, såvida inte någon annan än vi kommuninvånare betalar hela kalaset. Om Kronståhl hamnar i riksdagen, så kanske det blir slut på tjatet om en södra infart. Vi får hoppas på det. Äldrevården och skolan behöver pengarna bättre än bilisterna.

Tänk efter vad företagarna har sagt. Endast 30 procent tycker att den där infarten kan vara bra att ha. Resten av företagarna klarar sig bra ändå.

Låt förnuftet råda! Den där arroganta tonen om att räddningstjänsten väljer ”inrymning” istället för ”utrymning”, det argumentet åker i sophinken, för det var lågvattenmärke.

Kommuninvånare! Rösta in Tomas Kronståhl i riksdagen. Då kommer södra infarten att sakta hamna i glömska och man kan lugnt ta itu med de verkligt stora behoven i kommunen.

Förresten går det väl bra – vid nödläge – att lämna staden via Slottsholmen? Ja! VI HAR JU EN NORRA UT/INFART! Glöm ej det. Man ska utnyttja, det man har, inte sträva alltid efter något nytt!

Tack vår fina räddningstjänst, med chefen i spetsen! Alltid på plats när olyckan är framme!