Löga beach party, som nu är inne på femte året, drar i gång på lördag förmiddag.

– Olika DJ:s kommer att spela under dagen. Det blir ett skönt häng. Folk kan sola och bada och ha det "gött", säger Jesper Björkman, som arrangerar festivalen tillsammans med Johan Andersson.

Mat och dryck kommer att serveras under hela dagen.

– Biljettförsäljningen har gått jättebra och vi har redan 1 000 stycken sålda. Det ser bättre ut i år än vid samma tid förra året.

Vid fem på eftermiddagen stänger området för att ställas i ordning inför kvällens konserter.

– Vi öppnar vid klockan sju igen med en DJ som spelar soft musik.

Efter någon timme kliver hiphopgruppen Labyrint upp på scenen. De spelade på Löga 2016 och gruppen har släppt låtar som "Fakkin fin", "Chilla lide" och "Välkommen hem". Nästa akt är Daniel Adams-Ray x Human. Den 34-årige soulmusikern slog igenom med hiphopduon Snook, men har sedan 2009 gjort solokarriär. Hans album ”Svart, vitt och allt däremellan” och ”Innan vi suddas ut” där singlarna "Dum av dig" och "Gubben i lådan" ingick fock stort gensvar från publiken. Nu är han aktuell med projektet Human där allt låtmaterial är på engelska. Han kallar låtarna för "osminkade berättelser".

– Vi är väldigt glada över att ha lyckats boka Daniel, säger Jesper Björkman.

Sedan är det dags för de maskprydda Västeråskillarna LBSB - Lika bär smakar bäst. Kvällen avslutas med DJ Christy Million.

– Vi ser fram emot en riktig bra kväll, säger Jesper Björkman.