Christina von Kern, som numera bor i Stockholm, växte upp i Västervik och Törnsfall. Nu är det ganska många år sedan hon uppträdde i kommunen. Men den tionde december är det dags igen.

Med sig till Gunnebo folkets hus tar hon musikalartisten Niklas Asknergård (tidigare Andersson) som bland annat har spelat i många kända musikaler i London, sångerskan Viktoria Tocca som har arbetet mycket utomlands och har legat på amerikanska Billboardlistan med låten ”We’re Still Young” samt pianisten Daniel Palm som bland annat varit keyboardist i Så ska det låta. Han har också deltagit i Anders Ekborgs julturné.

– Niklas och jag har uppträtt tidigare tillsammans i Västervik. Viktoria och jag kompletterar varandra och jag tror att publiken kommer att älska hennes röst, säger Christina von Kern.

Artikelbild

| Christina von Kern

Publiken i Gunnebo folkets hus kommer att bjudas på både välkända musikalhits från Phantom of the Opera, Miss Saigon och West Side Story.

– Vi kommer också att framföra välkända jullåtar, säger Christina von Kern.

Christina von Kern frilansar som musikal- och showartist och inför jul kommer hon att vara en av artisterna som uppträder i hotell Södra Bergets julshow i Sundsvall.

– Hotellet bokar in artister varje år och de stora namnen i år är Anna Sahlene och Patrik Isaksson. Jag kommer att uppträda med gruppen Northern Light som jag tidigare har framträtt med på Silja Symphony, säger hon.

Artikelbild

| Victoria Tocca

Totalt uppträder Christina von Kern tre helger på hotellet i Sundsvall.