Visfestivalen närmar sig. Torsdag 12 juni går starten och nu är årets värdar för varje kväll utsedda, meddelar Visfestivalen i ett pressmeddelande.

På torsdagen är det Johan Johansson, musiker, låtskrivare och studiomusiker. Han har bland annat varit producent till Lars Winnerbäck och Stefan Sundström. "Den före detta punkaren är nu även en nestor när det gäller visa. Johan får oss alla att trivas, både innanför och utanför murarna.", skriver Visfestivalen på sin Facebooksida.

På fredag 13 juni är det Carolina Miskovsky som håller i kvällen. Hon har själv uppträtt på Visfestivalens scen och första gången var när hon spelade med sin syster Lisa Miskovsky. Carolina har vana som programledare från radion där hon bland annat medverkat i Svensktoppen nästa.

Artikelbild

| Carolina Miskovsky, värd fredag 13 juli.

Sista kvällen, lördag 14 juli, är det Niklas Lind som håller i trådarna från scenen. Till vardags är han marknadschef för Västerviks näringslivsbolag, Västervik Framåt. Såhär kommenterar han sin medverkan: "Tondöv och helt omusikalisk, däremot väldigt intresserad av musik". Visfestivalens motreplik lyder: "Vilken tur att han inte skall uppträda, utan vara er värd ikväll."