Från Medborgarskolans lokaler i Västervik, där tidigare Reebok låg, ljuder skön musik från fioler, trumpet, klarinett, flöjt, cello, piano, gitarr och bas.
Det är Västerviks salongsorkester som repeterar.
Orkesterns övningar bedrivs i cirkelform hos Medborgarskolan. Carl Edvard Rudebeck, ordförande i föreningen, säger att de strävar efter att ha en blandad repertoar. Mycket av det är sådan musik som spelades på restauranger och caféer förr i världen.
Bland den musik som orkestern spelar, kan nämnas kompositörer som Hans Christian Lumbye, Fritz Kreisler, Evert Taube och George Gershwin samt slowfox, evergreens, wienermusik och potpurrier.
– Vi märker, när vi spelar för publik, att det är musik som många, även yngre, tycker om. Det är ganska tidlöst, säger Carl Edvard Rudebeck.
Sedan nystarten har de haft tre spelningar: i Stadsparken, på prostgården i Västervik samt på psykiatriska kliniken, men kommande konsert, som äger rum lördagen den 28 februari i Marieborgskyrkan i Västervik, blir den första i egen regi.
När VT hälsar på under en repetition, har musikerna hjälp av Bengt Tjäder, som kommer med goda råd. Han är själv med i föreningen och har gjort en del av arrangemangen.
Det är stor spännvidd på åldrar i orkestern, från 16 till 83 år. Yngst är Samuel Andersson, som spelar fiol och har varit med ett halvår.
– Det var en gammal musiklärare som frågade om jag ville vara med, Christer Gyllenstrand.
Erik Fryk, som är äldst, berättar att han började spela fiol redan som sjuåring.
– Jag tycker att det är roligt med musik. Jag är även med i orkesterföreningen och Sankt Petri kammarorkester.
Anders Sjöberg, försteviolinist och repetitör, säger att de drog igång orkestern för att de tyckte att just den här typen av musik saknades i Västervik.
Sedan har de kul ihop också.
– Det är roligt att spela, för alla stämmor är aktiva. Varje stämma har mycket ansvar, och man får lära sig att lyssna på varandra, för att få till en fin klang, säger Carl Edvard Rudebeck.
Varför tycker ni så mycket om att spela den här musiken?
– Det är så många genrer, från wienervals till slagdängor, säger Sjöberg.
– Det är många väldigt fina melodier, säger Rudebeck.