Logga in
Mat Mat Mat Mat
Ingår i dagens lunch:
Onsdag 29/1
Levergryta
85
Kyckling, ris o curry
85

Onsdag 29/1
Vi bjuder på dessert till alla lunchgäster hela vecka.
109
1. Smakrik ungersk paprikagulasch serveras med örtris, saltgurka samt en vitlöks- och gurksallad. 2. Helstekt entrecõte med Café de Paris-sås, grillad tomat och råstekt potatis.
3. Nötfärsbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater, serveras med tzatziki, souvlaki och cotronrostad potatis. 4. Boulette de poisson. Franska fiskfärsbiffar smaksatta med saffran, koriander, lök, vitlök. Serveras med grönsaker i vitvins- och tomatsky samt potatisar.
5. Vegetarisk tagine. Harissakryddad gryta med kikärtor, sötpotatis och blandade grönsaker. Serveras med råris. 6. Svampfyllda panzerotti (pastakuddar) med ädelsås och lufttorkad skinka
7. Färsk spagetti med broccoli, purjolök, strimlad lax och räkor i saffransås. 8. Gratinerad tortellini, serveras med tomat och mozzarellasallad. 9. Caesarsallad med kyckling, bacon och parmesanost samt vitlökskrutonger

Onsdag 29/1
OXRULLADER - Serveras med gräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon
95
FLÄSKPICCATA -Ostpanerad fläskschnitzel, serveras med tomatsås samt pilaffris
95
GRILLAD KYCKLING med pommes frites eller potatisgratäng, välj mellan tzatziki, bearnaisesås, yoghurtsås eller grönpepparsås
95
GRILLAD FLÄSKFILÈ med pommes eller potatisgratäng, välj mellan tzatziki, bearnaisesås, yoghurtsås eller grönpepparsås
95
HAMBURGERTALLRIK: Ditt val av 1. Klassisk 100% nötkött, 2. Kycklingburgare, 3. Vegetarisk burgare Sallad, dressing mm. Väljer du och tar själv i hamburgerbaren.Serveras med pommes frites
95

Onsdag 29/1
Helstekt kotlettrad serveras m, champinjonsås.
99
Ugnsbakad lax m,persiljestuvad potatis.
110
Gertrudsviks caesarsallad med svensk kyckling och caesardressing
130
Högrevsburgare m.briochebröd,dressing,picklad lök,tomat,sallad,ost,pommes& aioli.
130
Vegetariskt.Rödbetsbiffar m.aioli&wokad grönsaker.
110

Onsdag 29/1
Dagens: Schnitzel “Balkan”; krispig schnitzel med smetana, ajvar och hackad lök. Serveras med rostad potatis. Make it veggo: Vegetarisk schnitzel
104
Veckans Klassiker: Pannbiff med fetaost och oliver serveras med tzatziki, örtrostad potatis och rostad paprika.
104
Veckans Gröna: Rödbetsbiffar “Lindström” med krossad potatis, rostad löksky, saltgurka, kapris och tärnade rödbetor.
104
Moules Frites; vinkokta musslor med Guldkantspommes och vitlöksmajonnäs.
199
Guldkants schnitzel av fläskkött med lökfrästa ärter, bärkapris, tartarsås, rödvinssås och Guldkantspommes.
199

Onsdag 29/1
Samtliga rätter nedan serveras som buffé. Mellan kl 13-14 serverar vi seniorlunch - du över 65 år äter för endast 70 kronor.
Baconlindad köttfärslimpa gräddsås, pressgurka, rårörda lingon samt kokt potatis
89
Kyckling vindaloo - kycklinggryta i En currybaserad tomat- och löksås med grädde, chili och indiska kryddor
Gobi matar (vegan) - vegetarisk gryta med blomckål och gröna ärtor med indiska kryddor
Lök pakora- friterad lök med indiska kryddor

Onsdag 29/1
Raggmunk med stekt fläsk
Tacopaj med salsa
Räksallad med ägg och rhode islanddressing
Grekisk sallad med kyckling och vitlöksdressing
Bacon and cheeseburger med pommes
Texas chili oumph och kokt potatis

Onsdag 29/1
Dillkött serveras med smörslungade morötter och kokt potatis
95
Veckans soppa: Krämig champinjonsoppa toppad med smör och persiljefrästa champinjoner
75
Veckans vegetariska: Blomkålsbiff serveras med chilimajonäs, picklad rödlök och pommes
95

Onsdag 29/1
Köttgryta smaksatt med ingefära och grönpeppar. Serveras med ris
85
Fisk gratinerad med färskost och pepparot. Serveras med potatis
85

Onsdag 29/1
Hemmagjord raggmunk med Stekt fläsk och lingon
85
Kycklingsallad grönsaker och sås
85
Tacotallrik köttfärs , grönsaker och sås
85
Rödspätta med kokt potatis och remouladsås
85
Från meny nr. 1 – 63
85

Onsdag 29/1
*Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor & rårörda lingon.
100
* Panerad spätta med kokt potatis och romsås.
* Oxfilépasta i gorgonzolasås som toppas med riven parmesan .............................................. * Halloumisallad med vitlökskräm.
* Surdegspizza med tomatsås, Mozzarella,kebab,kebabsås (veg. alternativ)
* Libanesisk mixtallrik (veg.alternativ)

Onsdag 29/1
Panerad flundrafilé med remouladsås, fänkålssallad, citron och kokt potatis.
110
Anderssons Elbyrå önskelunch: Stekt rimmat sidfläsk från Håkans glada utegrisar serveras med nystekt raggmunk och rårörda lingon.
110
Ärt och kålrotsbiff med pumpacreme, rostad aubergine och linssallad samt ört och vitlökscreme.
110
Alltid på Slottsholmen: Skagenröra serveras på rostat briochebröd
110

Onsdag 29/1
Fiskgratäng med dushesse & skaldjurssås
104
Persiljejärpar med gräddsky & kokt potatis
104
Schnitzel med rostad potatis & champinjonsås
139
Veg: Gräddkokt pasta med halloumi & sparris
104

Lunchsökning
Välj ort/område Markera/avmarkera alla
Gamleby
Västervik
Datum Markera/avmarkera alla
27/1(måndag)
28/1 (tisdag)
29/1 (onsdag)
30/1 (torsdag)
31/1 (fredag)
1/2 (lördag)
2/2 (söndag)
Just dessa restauranger Markera/avmarkera alla
BC Lunchbar
Best Western plus Västervik Stadshotell
Deli Guldkant
Fabriken
Gertrudsvik Restaurang & Café
Guldkant
ICA Maxi
Indivik
Kingpin Bowling
Kulbacken Café och Restaurang
Linas skafferi
Restaurang & café Smak
Sahara
Slottsholmen
Våran Krog
Västerviks Golfrestaurang