Många ville vara med vid den högtidliga invigningen, där Conny Tyrberg (C) fick äran att klippa bandet. I sitt tal tog han upp det faktum att ortsborna verkligen önskat att få en restaurang.

– Det är efterlängtat. Det syns ju här, med sådan uppställning av människor, som vill närvara och celebrera dig Mariwan, som gjort den här satsningen.

Conny lyfte även fram det arbete som Christina Larsson lagt ner, inom ramen för BID-projektet. Ett av de önskemål som kommit upp där, var nämligen en restaurang.

Artikelbild

| Många ville passa på att ta sig en titt på den nya restaurangen i Överum.

Krögaren själv, Mariwan Jamal, har planerat för detta i ett par års tid. Tidigare har han drivit Pizzeria 12:an i många år. Men de som älskar pizza, behöver inte vara oroliga över att han nu har startat restaurang. Det finns fortfarande gott om pizzor på menyn, plus en rad andra rätter.

Satsningen har också inneburit fler jobb i Överum, eftersom det behövs mer personal än på pizzerian. Förutom Mariwan själv och ibland hustrun Sakar Othaman, jobbar tre personer på restaurangen: Azad Ali, Amalia Svensson och Jano Ahmed.

Siw Larsson och Lars Floberg var två av besökarna på invigningen. De hoppas nu att många ska stötta den nya restaurangen, genom att äta där.