Den tre dagar långa utställningen - som pågår mellan 31 augusti och 2 september - lockade totalt sett mycket folk under lördagen, när vi var på besök. Vid området kring idrottshallen och skolan, där utställningen i år ägde rum, fanns något för alla.

– Vi har haft ungefär 80 stycken utställare i år, vilket är mer än förra året. Även om vädret inte riktigt varit med oss så har alla varit nöjda, sade Thomas Svensson, en av arrangörerna.

– Under fredagen regnade det otroligt mycket, men då flyttade sig många in till idrottshallen för att ta del av utbudet där, förklarade han.

Artikelbild

| Läderskärp, godis, mat, leksaker och kastruller – vid årets utställning fanns något för alla helt enkelt.

En av årets utställare var Christer Runerlöv från Öland som sålde kastruller och grytor. Man kan konstatera att han är något av en veteran i sammanhanget.

– Jag har varit här under väldigt många år. Är bara vädret med så är det alltid jättebra och det brukar vara folk som åker hit från både Norrköping och Linköping. Det känns som att det alltid är väldigt köpstarkt här, sade han.

Men det var inte bara knallare och utställare vid årets marknad. Flera lokala partier hade även fått upp sina tält för att ta tillfället i akt att prata politik med besökarna. Sverker Thorén från Liberalerna var en av kommunpolitikerna på plats. Under utställningen höll han, tillsammans med riksdagsledamoten Lars tysklind (L), ett seminarium med räddningstjänsten och Kustbevakningen om oljeutsläppet i Flatvarp.