INRIKES:

23.02 En person har avlidit och en skadats allvarligt efter en frontalkrock mellan två personbilar på riksväg 26 i höjd med Bäckhammar i närheten av Kristinehamn i Värmland.

23.38: En man har hittats skadad efter att polisen fått in flera larm om skottlossning i Hyllie i Malmö på måndagskvällen.

UTRIKES:

00.47: Israeliskt stridsflyg har attackerat områden nära Syriens huvudstad Damaskus, rapporterar det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

05.22: En läkare och en grekisk affärsman i Costa Rica har dömts till fängelse för att ha lockat fattiga människor att sälja sina njurar. Organen transplanterades sedan till rika utlänningar.

06.10: Sierra Leone har sålt en av världens största oslipade diamanter vid en auktion i New York. Köpeskillingen – 6,5 miljoner dollar, närmare 55 miljoner kronor – ska gå till ett utvecklingsprojekt i landet.

SPORT:

23.50: Europeiska fotbollförbundet, Uefa, vill ta krafttag mot pyroteknik på fotbollsläktare.

05.16: Washington-centern Nicklas Bäckströms måltorka fortsätter. Trots 22 minuters istid mot San José fick han precis som i de senaste 19 omgångarna åka av isen mållös.