Frågan/Vilken är din favoritkrydda?

Jörgen Edström

Jörgen Edström

Foto: Lisa Olaison

Västervik2009-02-27 00:07
Jessica Lindkvist, Västervik:- Kött- och grilkrydda är gott. Den har bra smak och jag brukar använda den till potatis och kött. Aromat är också gott.Sandra Johansson, Västervik:- Vitlökspulver. Man kan ha det till mycket matlagning för att få lite mer smak. Jag tycker att det är gott till pasta.Jörgen Edström, Västervik:- Jag får vara tråkig och säga salt och vitpeppar. De använder jag till det mesta. Sen gillar jag en krydda som heter chili explosion också. Det är en samling av en massa olika kryddor och passar bra till kött.
Kimmy Hjalmarsson, Västervik:
- Curry och färsk vitlök. Det blir lite spicy, lite mer krydda och smak och man kan använda dem till det mesta.


Karin Fransson, Västervik:
- Curry. Det blir en lite speciell smak med den kryddan. Det är gott till kyckling och lite allt möjligt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om