Har smörgåstårtan en framtid?
...Henrik Kärneroth, Västerviks delikatesser, som skapar smörgåstårtor, såser och dressingar till butiker i hela Kalmar län och lite till.
Foto: Brandin Hans
- Jag jobbade tidigare på ett företag som hyrde fiskdisken på Coop Extra i Västervik. När det företaget gick i konkurs började jag tillverka såser och dressingar. Men det störst åtgång på sommaren så jag behövde en produkt som går året runt också.
Hur säljer du dina produkter?
- Jag är avtalsleverantör för Coop Sverige och levererar i samarbete med Exotic Catering i Västervik, där jag också hyr in mig i köket. Mina smörgåstårtor, såser och dressingar säljs över hela Kalmar län och en bit in i Jönköpings län. Vad har du för bakgrund?
- Först arbetade jag på Överums hotell och Hjortenbaden hos Inga-Lill Uhrefalk, sedan var jag kock på Farmen Skärgården i TV4 och Vildmarkshotellet i Kolmården innan jag fick anställning på företaget som hyrde fiskdisken på Coop i Västervik.
Hallå där...
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!