Kravlöst prat om mat
Paul Svensson, känd från Matakuten i TV4, gästade i går Västervik för att prata om sin filosofi vad gäller matlagning. Han vill få upp intresset för det han kallar den naturliga goda maten. - Jag vill inte ha halvfabrikat eller helfabrikat fulla av gifter och tillsatser, säger han.
Två producenter som hoppas på ett bra samtal under måndagskvällen. Christina Nilsson och Elisabet Storck är nöt- respektive lammköttsproducent.
Foto: Lisa Olaison
Personligt
Namn: Paul SvenssonÅlder: 34 årBor: StockholmFamilj: Sambo och två barnAktuell: En av kockarna i Matakuten på TV4. Föreläsare på LRFs turné DialogenPauls tips för att laga bra mat: Planering. Man planerar allt annat så varför kan man inte planera maten, så att man har bra råvaror hemma och kan laga från grunden?
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!