- Vi startade företaget i september förra året och ville fira födelsedagen med ett rejält kalas, säger Fredrik Ohlsson som är en av ägarna till butiken.
Han berättar att det var kö utanför redan då han öppnade butiken vid tiotiden på morgonen, ett par timmar innan Louise började fräsa den gula löken.
- Ett av prisen i kocktävlingen var att få skriva och ge ut en egen kokbok och den boken håller jag på med just nu, avslöjar 25-åriga Louise Johansson som är bosatt i Stenungsund och numera driver flera egna bolag.
- Man kan väl säga att jag fortfarande rider lite på vågen efter segern i Sveriges Mästerkock samtidigt som jag funderar lite på vad jag ska göra framöver. Erbjudanden saknas inte.
Efter en timmes matlagning fick alla besökarna i butiken provsmaka en liten portion vardera av den delikata och väldoftande rätten Kantarellrisotto med riven Västerbottenost, serverad med helstekt ryggbiff och gremolata.
- Det är viktigt att biffen får stå i 125 graders ugnsvärme tills köttets kärntemperatur nått 53 grader. Då blir köttet perfekt, sade Louise alltmedan de tuggande besökarna bara suckade djupt av lycka.