Oroar du dig för rötmånaden?

I onsdag inleddes rötmånaden då matvaror lätt blir förstörda på grund av värmen och luftfuktigheten som är gynnsam för bakterier.

Therese Sedenborg Kvicksund

Therese Sedenborg Kvicksund

Foto: Lisa Olaison

Västervik2009-07-23 00:06
Göran Nilsson, Västervik- Tidigare gjorde jag det när man inte kunde förvara maten på samma sätt som i dag. Men nu oroar jag mig inte.Lars-Olof Weiter,
Västervik
- Nej det är inget som jag tänker på. Förr när vi åkte i väg till landet så förvarade vi maten innanför stenarna under trappan. Therese Sedenborg,
Kvicksund
- Vi har en bit från affären till hemmet så vi använder kylväska. Där packar jag i första hand kött och köttfärs och eventuellt mejeriprodukter. Man får använda sunt förnuft och tänka sig för.Madelene Stål, Västervik- Nej inte direkt. Nu ställer jag in allt i kylskåpet direkt och är extra noggrann med maten.
Folkets röst
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om