Det säger Raymond Hanna som driver Matstudio Smak by Raymond i Västervik.
På söndagen var han i Jönköping för att delta i mästerskapet Smålands och Ölands bästa pizzabagare, en tävling arrangerad av länsstyrelserna i Kalmar, Jönköping och Kronoberg.
Uppgiften var att baka en småländsk och en vegetarisk pizza med bestämda varukorgar och med en möjlighet att tillsätta en valfri råvara per pizza.
– Vi hade fått reda på varukorgen i förväg. Jag hade tränat en gång innan för att se till att smakerna satt ihop, säger Raymond Hanna.
I småländska varukorgen låg råvaror som isterband, kantareller och lingon. Raymond valde isterband, äpple, fänkål och potatis.
Till den vegetariska pizzan valde Raymond Hanna en annorlunda sås.
– De flesta hade med sig en biancovariant med crème fraiche. Jag hade gjort en paprikasås istället som var både vegetarisk och vegansk och min unika råvara som jag fick välja själv var en vegetarisk italiensk korv.
Raymond hade dessutom grillad squash, marinerade gulbetor och crème fraiche smaksatt med citron och rapsolja på sin vegetariska pizza.
Kommer du att laga de här pizzorna på din restaurang?
– Ja, jag planerar att ha en pizzakväll som folk kan boka in sig på, säger Raymond Hanna.
Juryn föll för Raymond Hannas smakkombinationer och gillade helt enkelt hans pizzor bäst. I juryn satt bland annat pizzabagaren Hassan Saraoe och Helena Jonsson, landshövding i Jönköpings län.