Restaurangen Àr en av de första inom kedjan som uppdaterar sina lokaler enligt ett nytt designkoncept.
â Vi ska fĂ„ mer plats, öppna upp vĂ€ggar och byta möbler. Det kommer att se helt annorlunda ut, sĂ€ger han.
Syftet Àr att skapa en mer modern och vuxen miljö.
â Vi har haft det i tankarna i flera Ă„r. Vi fyller Ă„tta Ă„r i december, sĂ„ det kĂ€nns som rĂ€tt tid att förnya oss. Ăven om det gĂ„r bra för oss kan vi inte luta oss tillbaka. Vi vill att vĂ„ra gĂ€ster ska kĂ€nna att det Ă€r spĂ€nnande att komma hit.
Renoveringen har redan vÀckt reaktioner. MÄnga har hört av sig efter att ha försökt boka bord utan att lyckas.
Arbetet berÀknas vara klart inom tvÄ veckor, men som vid alla renoveringar finns en risk att det drar ut pÄ tiden.
Planen var frÄn början att genomföra ombyggnationen i vintras, men en strejk pÄ fabriken som tillverkar möblerna ledde till förseningar.
â Det Ă€r svĂ„rt att hitta en perfekt tid. Nu blev det slutet av maj och början av juni. Det pĂ„verkar oss förstĂ„s, men vi tror att vi snabbt tar igen det nĂ€r vi öppnar igen.
Bygget kommer att kosta flera miljoner och lokalerna kommer stÄ tomma under minst tvÄ veckor i början av högsÀsongen.
â Det Ă€r en stor investering, men vi ser det som nödvĂ€ndigt för att fortsĂ€tta utvecklas.
Det har ocksÄ öppnat flera nya restaurangkedjor i nÀrheten, men det Àr inget Fatmir oroar sig över. Han ser istÀllet positivt pÄ att det finns andra restauranger i stan att konkurrera med.
â Det hĂ„ller oss pĂ„ tĂ„rna och gör oss bĂ€ttre. Ju fler restauranger det finns, desto fler gĂ„r ut och Ă€ter. Det gynnar alla.