Mobila fritidsgården hade en idé, kulturföreningen "Kung" hade nästan samma. De bestämde sig för att slå ihop de två och ur det föddes det som nu blir en inspirationsdag för unga i kommunen. De kallar det för "Famous Talktime" där alla inbjudna gäster kommer att prata om sig och sina respektive poddar, youtube-kanaler och influencerkonton. Platsen är Mejeriet i Västervik, dagen är den 21/12.

Det blir underhållning och humor, blandat med allvarligare ämnen som sexualupplysning och psykisk ohälsa. Det berättar Ingrid Jersblad och Julia Wall från Kungs styrelse.

– Man kan lära sig något nytt när man lyssnar på alla de här, det är lite det som är tanken, säger, säger Julia Wall.

– Och man förstår att vardagen kan se olika ut för olika personer, exempelvis när man lyssnar på Ångestpodden som pratar om psykisk ohälsa, säger Ingrid Jersblad.

Mobila fritidsgårdens Theodor Larzon och Lisa Bengtson säger att en yngre målgrupp, från årskurs fem och till och med gymnasiet är välkomna på dagen, medan kvällens podd-samtal är reserverat för högstadiet och gymnasiet.

– Biljetter till de olika "praten" måste man hämta här eller på Mobila fritidsgården innan, säger Theodor Larzon.

Dagen möjliggörs av pengar från Sparbanksstiftelsen som går in med 100 000 kronor. Plivit Trade kommer att stå för maten och Västerviks kommun är också med genom Mobila fritidsgården.

– Vi ville ordna något supertrevligt som avslut på den här terminen, vi hoppas att det ska bli det för alla, säger Lisa Bengtson.