Peg debuterade som artist 2016 med singeln ”Ain’t No Saint” som snart tog sig upp i toppen av de digitala topplistorna. Låten är snart uppe i 27 miljoner spelningar på strömningstjänsten Spotify.

Hiten följdes av "We are (Ziggy & Carola)", som spelades flitigt även i diverse radiokanaler under sommaren. Samtidigt turnerade hon runt i Sverige, en turné som spelades in och sändes tv-serie, "Peg på turné". Under slutet av sommaren fick Peg Parnevik även göra ett framträdande i Allsång på Skansen.

Peg, som är dotter till före detta golfproffset Jesper Parnevik och sondotter till komikern och imitatören Bosse Parnevik, vann priset för ”Årets Nykomling 2016” i musikgalan P3 Guld. 2017 släppte hon sin första EP, ”Don’t Tell Ma”, och åkte på en ny Sverigeturné.

Nu är hon tillbaka och aktuell med nya singeln ”Loafers”. Låten är skriven av Peg själv tillsammans med Josefin Glenmark och Johan Gustafsson som även är producent.

Och nu kommer hon till Palladium i Västervik. Vi har sökt Peg Parnevik under flera dagar för en intervju men inte lyckats få kontakt.