Dennis Nilsson, Tjust MK, slutade tvåa i C-finalen för seniorerna under lördagens finaldag.

- Jag körde alla tre kvalheaten under lördagen, knep full pott i de två inledande heaten, men sköt topplockspackningen och blev rejält påkörd i det tredje heatet, berättade han och fortsatte:

- I pausen bytte jag packning, men motorn hade tagit alldeles för mycket stryk under de sista varven i kvalet. Jag försökte hänga med i starten i C-finalen, men slutade tvåa. En klar besvikelse då det kunde ha slutat bättre, konstaterade Dennis.

Artikelbild

| Pontus Eriksson, Ankarsrum och Vimmerby MS.

Pontus Eriksson från Ankarsrum, som kör för Vimmerby MS, hade en bra finalhelg. Seger i de två inledande kvalheaten samt en fjärdeplats i det sista heatet. Sammanlagt plockade Pontus ihop 16 poäng, poäng som räckte till en plats i B-finalen. Där tog han starten, men ett halvt varv in på banan gick en bärarm sönder i framvagnen. Pontus och hans SAAB bokstavligen stöp i en framåtrörelse och rullade, vilket innebar att B-finalen var slutkörd och det blev en femteplats till slut.

Marie Hörnander, Tjust MK, körde ihop 13 poäng under finaldagen, vilket inte räckte till.

Damklassen vanns av Pyret, SMK Söderhamn, och veteranklassen kördes hem av Leif-Inge Lod, Vimmerby MS medan Torbjörn Södergren, Tjust MK, blev fyra i C-finalen.

I juniorklassen segrade Victor Johansson, MK Falcon, och i seniorklassen blev det ännu en gång hemmaseger genom Jimmy Elofsson från Vimmerby MS.