– Transferfönstret stänger på torsdag och det ska väl mycket till för att det ska bli något, säger Mustafa om sitt besök hos klassiska Port Vale från Stoke-on-Trent.

I tio dagar är Dardan Mustafa på provspel i klubben som för närvarande ligger på plats 19 i League 2, engelska fjärdenivån. I lördags såg han laget förlora mot Carlisle med 0–1 och nu på tisdagen är det ny match mot Newport.

– Det är rörigt i klubben. Känslan är att tränaren kan få sparken när som helst. Så det är lite känsligt läge. Det kan vara helt annorlunda om ett par dagar, säger Mustafa.

Artikelbild

Dardan Mustafa, som gjorde 13 mål i söderettan i fjol, har kontrakt med ÅFF även 2019 och kommer tillbaka i slutet av veckan. Nästa vecka ska han träna med ÅFF igen.

– Som det känns ska jag spela i ÅFF, jag ser fram emot ett spännande år. Kanske kan det bli en utlåning i så fall, säger han.

– Det är kul för Dardan att få visa upp sig. I Åtvid syns man, ett bra skyltfönster, och vi stoppar inga spelare, säger ÅFF-tränaren Rickard Johansson.

– Vi utgår från att Dardan är kvar, men annars har vi lösningar på hur han kan ersättas, säger Rickard Johansson.