Bättre än väntat

Daniel Olsson Trkulja: Har klarat steget från allsvenskan till SHL och gjort sitt jobb även högre upp i kedjehierarkin. Lite mer poäng, tack.

Som väntat

Nick Sörensen: Värvad för att tillföra spets – och har så gjort när han har spelat. Tyvärr har det inte varit så ofta med alla skador. Hans tyngd och storlek behövs.

Jimmy Andersson: Med Andersson vet du vad du får med hårt jobb. Oftast bra jobb i box play. Men skulle kunna vara ännu intensivare och jobbigare att möta.

Bättre kan ni

Jonas Gustavsson: Varit borta länge från svensk ishockey och det har stundtals märkts. Hög högstanivå med spektakulära parader, men behöver bli stabilare och öka räddningsprocenten.

Chad Billins: Som väntat gott om speltid och kanske att kräva för mycket: men som tänkt förstaback hade jag hoppats på mer. Ännu inte lika vass som senast i LHC.

Patrick Mullen: Svag start med hemsk statistik och så blev han skadad. Sett bättre ut sen och bidragit offensivt. Men fortsatt att bevisa.

Derek Roy: Poängmässigt helt okej och näst bäst plus-/minus för meriterade NHL-profilen. Men visst finns kapacitet för att stadigt bidra med mer och en större roll?

Tony Mårtensson: Hade inte förväntat att han skulle dominera som senast, men har haft tufft med anpassningen. Allt bättre, men behöver bli mer delaktig i offensiva situationer. Inte ett mål än.

Fredrik Karlström: Svårt med lite speltid. Även om han sett bättre ut på slutet vill vi se att han tar för sig mer. Talangen hade kanske mått bra av en allsvensk säsong till.

Har redan åkt hem

Mark Zengerle: Misslyckad värvning. Det räcker så.