– Tävlingen på Gelleråsen gick långt över förväntan. Jag är väldigt nöjd med bilen och körningen allt kändes kanon. Det var en riktigt rolig bana som passade mig eftersom den var teknisk. Jag är grymt taggad för att köra serien nästa år. Jag fick väldigt mycket beröm över min körning, berättar Madelene Skälhammar, som tävlar för Tjust MK.

Inledningsvis blev träningen inte en av de bästa eftersom det regnade, så tiderna blev även därefter för de flesta ekipagen. Förhållandena blev bättre på uppvärmningen och de efterföljande tidskvalen gick bra.

Madelene fick en tid på 1,19,5 som bästa varvtider och det räckte till en tiondeplats under finalracet. Till det andra racet var det nya förutsättningar. Här hade Tjust MK-ekipaget en tid på 1,18,1 i tidskvalet. Resultatet var en fjärdetid och plats i det finalracet.

Här gällde det att sätta en ”supelap”, så bra tid som möjligt under ett varv och ekipagen var ensamma på banan. Resultatet för Madelene Skälhammars del blev en tid som var hennes personbästa samt en femteplats i finalen.