I lördags var kampen tät om förstaplatsen i den tvåhjulsdrivna rallybilsklassen. Görans segermarginal till Göran Ferm, Dala Falun, var 0,93 sekunder. Trea första tävlingsdagen var Maria Andersson, Linköping. Även under söndagen dagen var Göran i topp när det blev en seger i den tvåhjulsdrivna rallybilsklassen. Återigen före Göran Ferm. Segermarginalen denna gång skrevs till 4,68 sekunder.

– Det har varit kamp om sekunder och hundradelar hela helgen, du får inte missa något. Det har knallat på bra, allting har stämt med bil och körning. Så nu är det bara att ladda om till tävlingen i Arboga om två veckor, säger Göran ”Lillen” Andersson efter helgen i Nyköping.

Magnus Johansson drog längsta strået i klassen Supernationell max 2400CC. Han var 95 hundradelar före tvåan Daniel Bååth, Gestrike. Fjärde man i samma klass var Tjustföraren Christer Jonsson och på en sjätteplats slutade Jerry Jonsson, Tjust MK.

Under söndagen slutade Tjusttrion trea, fyra och femma totalt. Segrade gjorde Patrik Wiik, Hammaren.

Om sin körning berättade Magnus följande:

– Det var kamp om hundradelarna, jag hade dessutom strul med växellådan idag, läs söndag, då växlarna envisades hoppa ur då och då, berättar Magnus Johansson.

Tjust MK är i topp i sprintserien efter fyra deltävlingar. Göran i rallybilsklassen och Magnus i rallycrossklassen. Av serien återstår sex deltävlingar fördelat på tre helger, närmast är i juni i Arboga.