Med fyra omgångar kvar av division 1 södra skiljer det två poäng mellan ÅFF på rätt sida strecket och Ängelholm på nedflyttningsplats.

– För att sätta lite mer press på Ängelholm kan man säga att det är en ännu viktigare match för dom. Vinner vi har dom fem poäng upp till oss med tre matcher kvar, säger Rickard Johansson.

LÄS MER:De missar ÅFF:s nyckelmatch

Hans ÅFF har svarat för en storstilad uppryckning under hösten och är tillsammans med serieledande Mjällby det lag som gått allra bäst. Men den usla vårsäsongen hänger kvar och det är tajt värre i bottenstriden. Höstrysaren är i full gång.

– Vi har spelat med press hela hösten och vi har gjort det bra. Det började redan i somras, hade vi inte vunnit hemma mot Grebbestad i juli hade det nog varit kört, säger Rickard Johansson.

LÄS MER:ÅFF lyfter över strecket

Skador och avstängningar har varit ett återkommande problem på sistone, och inför mötet med Ängelholm är Christoffer Karlsson avstängd. Pontus Fredriksson och Lucas Öhrn finns på skadelistan sedan tidigare, och det är även frågetecken för Dardan Mustafa, Daniel Rambin och Daniel Hallingström.

– Dardan tränade i går (torsdag) och det såg bra ut. "Halling" är inte redo för 90 minuter, men han bidrar på många andra sätt, till exempel genom sitt sätt att prata med grabbarna i laget, säger Rickard Johansson.

Matchen börjar kl 16 på lördag och sänds som vanligt på corren.se och klackspark.com.