– Det är en position och en roll som är väldigt viktig. Vi har inte bestämt oss än utan vi vill att det ska växa fram under en period. Vi kommer att rotera en del på kaptenspositionen under de kommande matcherna och vi vill se hur saker och ting utvecklar sig. Platsen som lagkapten är vakant och vi känner att vi inte vill ta ett förhastat beslut utan att det ska kännas rätt för alla parter och jag som i mån av ny tränare har inte hunnit lära känna alla killarna än och det är en viktig del i beslutet, säger Jonsson till LHC:s hemsida.

I intervjun på hemsidan skriver LHC också att laget fortsätter med tuffare träning på is och fokus på försvarsspel i veckan.

– Jag tycker att det har varit bra energi på träningarna den här veckan och även fast vi spelade match igår så genomförde vi ett tufft pass idag där det var bra och positiv energi, säger Jonsson i intervjun och tillägger att irritationen efter gårdagens förlust mot Hästen istället övergått till ett analysarbete under förmiddagen.

– Första perioden genomförde vi helt okej och vi har en del intentioner där. Sen tycker jag att vi inte kan hantera resten av matchen. Vår ambitionsnivå är inte på den nivå som jag tycker att den ska vara. De första 20 minuterna är jag nöjd med, resterande del är jag inte nöjd med, avslutar Jonsson.