Höstens första seger mot Färjestaden i den förra omgången var direkt nödvändig för VFF. Och nu vill Magnus Fält se till att avsluta sin sista säsong vid rodret på ett snyggt sätt.

– Först och främst är det en otrolig viktig match. Så långt ner (åtta poäng i dagsläget och sex vid förlust) är det faktiskt inte och även om vi inte pratar om det så känner både jag och spelarna att vi vill göra klart. Det hade varit fruktansvärt tråkigt om det skulle bli nervöst i de allra sista omgångarna. Det är verkligen något vi vill slippa, säger han inför lördagens match mot Kalmar AIK, på Bökensveds A-plan.

I truppen är det flera spelare som har småskavanker. Carl Sjögren har haft feber och influensa under veckan medan Christopher Sjöblad inte heller han är aktuell för 90 minuter. Samtidigt är Robin Jiderblom avstängd.

– Klart att det är lite småstruligt att behöva ändra på flera positioner i startelvan. Men sett till säsongsavslutningen tycker jag ändå att vi ska greja det här med de spetsspelarna vi ändå har.