Inte mindre än fem stycken tidigare spelare har valt att återvända till Hjorted/Totebo inför 2019. Under hösten anslöt Herman Selerud och Tom Nilsson och sedan frimånaden drog igång har man hämtat in målvakten Robert Hagelin från VFF, John Nilsson från AIS, Robert Arvidsson (comeback), Daniel Öhlund, vänsterfotad ytterspringare från IFK Västervik och den senaste i raden är Martin Arvidsson. Arvidsson kommer närmast från Ankarsrums IS.

Om Öhlund skriver klubben på Facebook: "Daniel har en fin vänsterfot , bra fysik och ett bra tillslag. Han har mestadels hållt till på vänsterbacken men återstår och se hur tränare Lindström kommer använda honom".

Om Arvidsson: "Martin gick efter säsongen 2014 till grannklubben Ankarsrums IS och lämnade då ett stort hålrum efter sig på det centrala mittfältet. Martin är en mittfältsdynamo som är stark i närkampsspelet, behärskar både det defensiva och offensiva spelet, bra passningsspelare och stark i huvudspelet. Ett mycket fint tillskott till nästa års trupp som nu på allvar är redo att utmana om topplaceringar. Den som lever får se om det levereras mer nyförvärv, frimånaden är bara i sin början än".