– Det är den positionen jag alltid har haft och där jag trivs bäst. Men om tränaren vill ha mig någon annanstans så har jag inga problem med det. Även om det kändes bra idag...

Det är lätt att förstå. I en jämn första halvlek var hans mål efter sex minuter skillnaden.

– Där inne i straffområdet gick det fort. Jag tror att det var en retur eller något som kom och jag försökte bara få den på mål, säger Bakiu om sitt och matchens första mål.

Det var också Bakiu som noterades för det andra – inte ens en minut in i andra halvlek. Det var desto läckrare.

– Adam (Grönqvist) spelade till Anton (Westerberg) som klackade den till mig djupet. Jag fick in den i bortre, berättar Kliton Bakiu.

Som sammanfattar sitt lags insats mot Stensjön på följande sätt:

– Stabilt. Vissa delar i första halvlek är inte jättebra men vi har kontroll på det och får ett viktigt mål precis i början på andra.

Efter Bakius 2–0 dröjde det innan dolken i Stensjön-kistan kom. 3–0 stod Anton Westerberg för, och med tio minuter kvar rullade Christopher Sjöblad in 4–0, som blev slutresultatet. De tre poängen gör att IFK:s skörd hittills är åtta. Med det är man med i toppen av tabellen, om än inte överst.

– Vi gör vår grej, går ut och spelar och har kul, vi har ingen press på oss. Vi tar det match för match så får vi se hur långt det räcker, säger Bakiu avslutningsvis.