Sena baklängesmål fällde Ankarsrum

Andra raka kvalförlusten innebär att drömmen om division 5-spel är över för Ankarsrums IS

Ankarsrums Jonas Karlsosn försöker att komma åt bollen.

Fotboll2019-10-12 16:21

Ankarsrum var tvunget att vinna lördagens hemmamatch mot IF Ariel för att hoppet om division 5-spel skulle finnas kvar, men nu blev det förlust med 2–4.

– Tyvärr brister vi i försvarsspelet. Vi bjuder på alldeles för många mål, säger Håkan Sundström i Ankarsrum.

Ariel fick en kanonstart på matchen i och med att ledde med 2–0 efter fem minuter. Hemmalaget reducerade till 1–2 innan pausen genom Hadi Ammar.

Efter cirka tio minuter i andra halvlek kvitterade Jesper Carlsson till 2–2 och då tändes hoppet om tre poäng till hemmalaget.

– Vi hade full kontroll på matchen tills dess att vi kvitterade. I slutet satsade vi allt framåt, men det slutade med att vi bjöd på dem på två mål istället, tycker Håkan Sundström.

Det blir inget avancemang för Ankarsrum och Adam Edström, i mössa, när Ariel vann på Bruksliden.
Karta: Bruksliden