En stark upphämtning hemma mot Gullringen och en 1–1-historia borta mot Hvetlanda är VFF:s facit två omgångar in i division fyra. Enligt tränaren Ergest Fasko är det offensiven som haltat en aning men han tror på islossning hemma mot Bäckseda på fredagkvällen.

– Vi har ganska många nya spelare i truppen, spelare som inte spelat med varandra tidigare så det tar lite tid innan vi hittar varandra helt. Det har varit fokus för oss under veckan, säger Fasko.

Ett av de mer profilerade nyförvärven inför säsongen var Robin Lundahl, Edsbruksikonen. Han har missat de två första matcherna och en smäll på tisdagens träning gör att han missar också match nummer tre.

– Ett tungt tapp för oss, han är en viktig offensiv spelare. Det som däremot är bra är att Johan Sjökvist är tillbaka och går in från start, säger VFF-tränaren Fasko, som själv tar plats ute till höger på mittfältet mot Bäckseda.

Gästerna har inlett säsongen med att besegra Aneby med 5–2 för att sedan 2–0-förlora mot Stensjön i senaste omgången.

– Jag är inte orolig över vår start, med tanke på att vi har saknat en del offensiva spelare är två kryss helt okej hittills, men mot Bäckseda hemma ska vi såklart gå för tre poäng alla dagar i veckan, säger Fasko.

VFF:s lag: Niclas Bengtsson i mål, en backlinje från vänster med Tobias Palm, Fredrik Lindhe, Johan Lundin och Olsjan Xhafa. Framför backlinjen spelar Magnus Eriksson och Oskar Eriksson. En offensiv trio framför består av Faiz Benatallah, Johan Sjökvist och Ergest Fasko med Alfred Grahn längst fram. På bänken finns Adam Dimpker, Christoffer Gustavsson och Robin Jiderblom.

VT är på plats och liverapporterar från matchen på vt.se. Matchen börjar 19:00 och vi dar igång rapporteringen 18:45.