Västerviks Damfotboll–Nässjö 2–2 (1–1)

Ett mål från vardera lag per halvlek betydde 2–2 när Västerviks Damfotboll tog emot Nässjö på konstgräset på Bökensved på söndagseftermiddagen. Den som stack ut i ett starkt hemmalag var tvåmålsskytten Sara Ströberg. Hon gav Västervik ledningen i första halvleken och var också den som kvitterade efter att Nässjö vänt i den andra. Vi har sökt Västerviks tränare Oscar Klein, men till Dagens Västervik säger han följande:

– Jag tycker att vi är starka som inte deppar ihop efter 1–2. Vi kvitterar och går för vinst. Vi är det bättre laget rent spelmässigt.

Tranås/Torpa B–Tjust IF FF 0–5 (0–1)

En krampaktig första halvlek följdes upp av en riktigt bra då Tjust IF besegrade Tranås/Torpa B och den betydde tre poäng in på kontot. Slutsiffrorna skrevs till 5–0.

– Vi har tur att vi leder efter första (1–0), vi kunde lika gärna ha legat under med någon boll. Sedan höjer vi oss ordentligt och 13 spelare får godkänt i andra, säger tränaren Rolf Landin.

Hela laget beröms för andra halvlek men extra till tvåmålskyttarna Jennifer Ilhammar och Wilma Edström. Målskytt blev också Alice Brown.