Tjusttränaren är taggad inför tvåan

Tjust IF:s damer gick obesegrade genom division 3 med 15 vinster och tre oavgjorda där man gjorde 88 mål och släppte in endast 14.

Tjust IF:s damlag stod för en imponerande säsong där förstaplatsen innebar avancemang till division 2. Saknas på bilden gör tränaren Rolf Landin.

Tjust IF:s damlag stod för en imponerande säsong där förstaplatsen innebar avancemang till division 2. Saknas på bilden gör tränaren Rolf Landin.

Foto: Tjust IF

Fotboll2019-10-16 13:14

Nu ser laget fram emot att spela på en högre nivå i vår.
– Vi spelade riktigt bra fotboll och att vi var obesegrade var otroligt kul, säger assisterande tränaren Joakim Krüger som hoppas få fortsätta nästa säsong.
– Vi börjar försäsongen på måndag och kör i en och en halv månad. Efter det gör vi uppehåll fram till januari.

När det gäller huvudtränaren Rolf Landin har han kontrakt året ut.

– Ja, jag har lagt upp 23 träningar här i oktober och november, jag fullföljer alltid mina kontrakt. Men först har vi en avslutning på lördag där vi ska ha lite trevligt, berättar han.

Kommer du att vara kvar som tränare nästa säsong?

– Det är långt ifrån klart, vi har inte förhandlat ännu så det är inget bestämt.

Vad vill du själv?

– Jag står och väger lite. Jag fyller 60 nästa år och har hållit på med det här året runt i 25 år. Vi får se lite vad Tjust vill och hur det blir på nyförvärvsfronten. Jag vet ju vad som krävs.

Vad är det som krävs?

– Bland annat måste vi bredda ledarsidan och få in fler kring laget. Det här året körde jag och Joakim dubbelt med både A-laget och utvecklingslaget.

Joakim är väldigt taggad på nästa säsong.
– Det ska bli extremt kul att möta bättre lag och försöka utveckla spelet så gott de går. Anledningen till att det gick så bra förra säsongen var att vi hade bra spelare med hög träningsnärvaro.

Har ni några nyförvärv?
– Vi har några spelare som är med och provtränar hos oss just nu.

 Mer vill inte Krüger säga utan ser fram emot att dra igång igen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!