Ifjol var Myresjö/Vetlanda snubblande nära att hålla sig kvar i division tre men rasade ut. Återtåget har inletts positivt men senast gick laget på en något oväntad mina då man förlorade mot Aneby med 3–1. I påskhelgen mötte man IFK Västervik på Bökensveds konstgräs och visade upp fin fotboll – den matchen slutade 2–2. Det är historia nu och Ergest Fasko, tränare VFF, har planen klar för sitt lag.

– Jag har sett dem två gånger den här säsongen och tycker att det är det lag som spelar bäst fotboll i serien. Från mittplan och framåt är de riktigt farliga. De har dock inte lika starkt försvar, säger Fasko.

Faskos VFF har gjort 27 mål hittills – något motståndarna givetvis vet om.

Artikelbild

– Det är klart att Myresjö måste ha respekt för vår offensiv. De måste ha en plan för de vet att vi är ett farligt lag.

Med många spelare som visar framfötterna har Fasko angenäma och svåra beslut att fatta kring laguttagning.

– Det är en skön huvudvärk. Många spelare vill vara med och många spelare blir bättre hela tiden. I början var vi lite röriga då vi hade många nya men vi kommunicerar bättre med varandra för varje dag. Vi blir bättre och bättre.

Tillbaka i truppen efter att ha missat senaste matchen är Johan Sjökvist, Olsjan Xhafa och Oskar Eriksson. Det ger följande VFF-trupp: Niclas Bengtson, Tobias Palm, Johan Lundin, Fredrik Lindhe, Robin Lundahl, Magnus Eriksson, Oskar Eriksson, Olsjan Xhafa, Johan Sjökvist, Faiz Benatallah, Artur Sejdini. Bänk: Ludvig Gustafsson, Alfred Grahn, Robin Jiderblom, Ergest Fasko.