Tre Kronor fortsätter uppladdningen inför VM i Danmark. Efter landskamperna mot Oskarshamn i Norrköping och Oskarshamn i förra veckan väntar nu dubbla matcher mot Danmark. Det är en hel del förändringar i truppen, men Västervikskillen Adam Åhman, som skrivit nytt kontrakt med HV 71, finns återigen med i truppen. Åhman spelade inget i landskamperna mot Slovakien – men var mycket glad över att få chansen att vara med.

– De sade inget speciellt till mig efter matcherna mot Slovakien, mer än att de var nöjda med mig. Jag fick också reda på att jag skulle följa med till Danmark, säger Adam Åhman.

Att Adam blivit uttagen till Tre Kronor igen innebär att säsongens förlängs ytterligare för Adams del.

Artikelbild

| Adam Åhman får ny chans i Tre Kronor.

– Jag har inga andra matcher kvar, men det är roligare än att köra försäsong. Jag vet inte om jag får spela, men man kan ju alltid hoppas.

Även förre VIK-spelaren Olle Liss, numera i Rögle, får en ny chans. Liss gjorde succé i fredagsmatchen mot Slovakien med två mål.

– Kul att göra mål, vi spelade avslappnat under hela matchen och kontrollerade fullständigt, sa Liss till tidningen efter fredagsmatchen.

Landskamperna mot Danmark spelas torsdag och lördag.