Först ut är Målilla GoIF på bortaplan på onsdagskvällen.

– Vi har revansch att utkräva sen vi var i Målilla senast (förlust 9–4). De är rätt jämbördiga kvalitetsmässigt med oss så det kommer att bli en jättetuff match. Men har vi bara rätt inställning ska vi kunna slå dem, säger Tjust Bandys tränare Thomas Fransson vars lag vann över Målilla på sin hemmaplan med i stort sett samma siffror; 9–5.

Inför matchen ligger Tjust på fjärde plats i tabellen med sina 22 poäng. Ovanför ligger trean Stjärnan på 23 poäng, tvåan Jönköping på 24 poäng och ettan Skirö på 28 poäng.

– Vår realistiska målsättning är att försöka ta andraplatsen. Förra året kom vi trea så det vore väldigt positivt om vi kunde bräcka det. Vi går för full pott (sex poäng) på de här tre återstående matcherna, menar Fransson som tycker att det är synd att säsongen snart är slut.

– Ja, det är lite tråkigt nu när det äntligen är lite vinter och vi har spelat så bra på slutet. Men det är tre roliga matcher kvar, vi får se det så.

Hos Målilla sticker Tobias Pettersson ut med sina 42 poäng (36 mål och 6 assist).

– Han är en stark målskytt med ett bra skott som är lätt att glömma bort under matcherna då han smyger omkring lite grann. Men nyckeln är att få bort Fredrik Johansson som är den som förser Pettersson med bollar. Det var så vi gjorde när vi vann stort på annandagen.

I Tjustlägret ser det bra ut och Thomas Fransson matchar samma trupp som i senaste storsegern (9–2) över Åtvidaberg.